خداداد و نکونام بعد از ۲۳ سال دوباره به هم رسیدند!

خداداد و نکونام بعد از ۲۳ سال دوباره به هم رسیدند!

پایگاه خبری فوتبالی- خداداد عزیزی و جواد نکونام که زمانی سایه یکدیگر را با تیر می‌زدند حالا در تراکتور همکار شده‌اند.

به گزارش فوتبالی، سال ۱۳۸۲ که پاس تهران قهرمان لیگ برتر شد ستاره‌هایی چون خداداد عزیزی و جواد نکونام را داشت که نقش بسیار زیادی در قهرمانی این تیم داشتند.

آن روزها خداداد یک بازیکن کاملاً با تجربه بود و جواد نکونام یک جوان جویای نام اما اختلاف طرفین از همان زمان‌ها شروع شد و کار به جایی رسید که دوستان مشترک می‌گفتند این دو نفر هرجا می‌نشینند علیه یکدیگر صحبت می‌کنند

در یک مقطع خیلی‌ها تلاش کردند این دو چهره مطرح را به یکدیگر نزدیک کنند که خیلی موفق نشدند و حالا دست روزگار آنها را در تراکتور به یکدیگر رسانده است. آن هم در حالی که خداداد تا آستانه توافق با اسپانسر باشگاه پرسپولیس پیش رفته و حتی بر سر مبلغ هم به آنها به توافق رسیده بود

جواد نکونام هم با سه تیم از جمله پیکان، گل گهر و صنعت نفت آبادان مذاکره کرد و حالا با تراکتور و در اولین بازی لیگ برتر باید به مصاف همان پیکانی برود که مربی سابق تراکتور یعنی ساکت الهامی را جذب کرده است. ساکت سه فصل پیش ترمز استقلال را کشید و در واقع قهرمانی را از جواد نکونام گرفت.

خداداد و نکونام حالا مجبورند اختلافات قدیمی را کنار بگذارند و روی یک نیمکت کنار هم بنشینند. این شاید از عجایب فوتبال و البته عجایب روزگار باشد که این دو نفر را به یکدیگر نزدیک کرده و حالا آنها منافع مشترک دارند. البته این دو مدتهاست که اختلاف ها را کنار گذاشته اند.

۲۳ سال پس از قهرمانی با پاس تهران، زوج خداداد و نکونام می‌خواهند تراکتور را بار دیگر قهرمان لیگ برتر کنند و البته در لیگ نخبگان آسیا هم نتایج مطلوبی بگیرند. آیا تفکرات دفاعی جواد نکونام در تیمی که همه هوادارانش فوتبال هجومی و بردهای پرگل می‌خواهند جواب می‌دهد؟ باید منتظر بازی‌های تراکتور در فصل جدید بمانید تا جواب این سوال خود را بگیرید.


تصویر خبر