راهکار جدید یوونتوس برای جذب مدافع مدنظر خود

راهکار جدید یوونتوس برای جذب مدافع مدنظر خود

پایگاه خبری فوتبالی - یوونتوس برای جذب جان لوکومی از بولونیا به دنبال فرمول جدیدی است و ممکن است تئون کوپماینرس را وارد مذاکرات برای انتقال مدافع کلمبیایی کند.

به گزارش فوتبالی و به نقل از گاتزتا دلو اسپورت، بند فسخ ۲۸ میلیون یورویی لوکومی منقضی شده و بولونیا اکنون حدود ۲۵ میلیون یورو برای فروش او می‌خواهد. این باشگاه باید ۲۰ درصد از مبلغ فروش مدافع خود را به خنک پرداخت کند و به همین دلیل تمایلی به کاهش قیمت ندارد. یوونتوس برای تسهیل مذاکرات، احتمال انتقال کوپماینرس به بولونیا را بررسی می‌کند. جوزپه سارتوری، مدیر بولونیا، سابقه همکاری با هافبک هلندی در آتالانتا را دارد و همین موضوع می‌تواند زمینه توافق را فراهم کند.

یکی از سناریوهای مورد بررسی، انتقال قرضی کوپماینرس به بولونیا با پرداخت دستمزد او توسط یوونتوس است. هافبک هلندی سالانه حدود ۴.۵ میلیون یورو دستمزد دریافت می‌کند؛ رقمی که تقریباً با سهم خنک از انتقال احتمالی لوکومی برابری می‌کند. کوپماینرس پیش‌تر به حضور در لیگ برتر انگلیس تمایل داشت، اما تاکنون پیشنهاد مناسبی دریافت نکرده و علاقه‌ای نیز به انتقال به ترکیه نشان نداده است. نام فابیو میرتی و خوان کابال نیز پیش از این به‌عنوان گزینه‌های احتمالی برای ورود به معامله لوکومی مطرح شده بود.

هنوز توافق نهایی میان یوونتوس و بولونیا حاصل نشده، اما ورود کوپماینرس به مذاکرات می‌تواند مسیر انتقال لوکومی به تورین را هموارتر کند.