آرتتا: برای تقویت تیم هنوز کارهایی داریم که می‌خواهیم انجام دهیم

آرتتا: برای تقویت تیم هنوز کارهایی داریم که می‌خواهیم انجام دهیم

پایگاه خبری فوتبالی - میکل آرتتا پس از تساوی یک بر یک آرسنال مقابل کومو در آخرین دیدار تدارکاتی پیش‌فصل، درباره عملکرد تیمش، گلزنی مایلز لوئیس اسکلی، وضعیت نقل‌وانتقالات و همچنین نخستین حضور برونو گیمارش صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، آرسنال در آخرین بازی دوستانه خود پیش از آغاز فصل جدید، در ورزشگاه امارات مقابل کومو به تساوی یک بر یک رسید. مایلز لوئیس اسکلی گل نخست توپچی‌ها را به ثمر رساند، اما کومو با گل مارتین باتورینا بازی را به تساوی کشاند. این مسابقه در نهایت در ضربات پنالتی دنبال شد و آرسنال با نتیجه ۴ بر ۳ پیروز شد.

آرتتا پس از این مسابقه درباره نتیجه و شرایط تیمش گفت: “این یک آزمون خیلی خوب بود. امروز کمی شرایط سخت بود، چون ما یکشنبه فینال را داریم. باید به بازیکنان زمان بازی می‌دادیم، اما در عین حال نمی‌خواستیم آنها را در معرض ریسک زیادی قرار دهیم.”

سرمربی آرسنال ادامه داد: “بازیکنان در سطح بسیار بالایی بازی کردند. فکر می‌کنم نتیجه باید متفاوت می‌بود و این دقیقاً یکی از بخش‌هایی است که باید در آن پیشرفت کنیم.”

آرسنال روز یکشنبه در سوپرجام انگلیس مقابل منچسترسیتی قرار خواهد گرفت و به همین دلیل آرتتا در بازی مقابل کومو تلاش کرد ضمن حفظ آمادگی بازیکنان، از واردشدن فشار و ریسک غیرضروری روی نفرات اصلی جلوگیری کند. 

واکنش آرتتا به گل و شرایط لوئیس اسکلی: “احساسات؟ همیشه خوب است که گل بزنی. او بازیکن بسیار احساساتی است. لحظه‌ای را که او آن حرکت را در زمین انجام داد به یاد دارم. علاقه سایر باشگاه‌ها به بازیکن ما نشانه خوبی است.”

آرتتا تأکید کرد که باشگاه همچنان برای تقویت ترکیب تلاش می‌کند، اما نمی‌تواند موفقیت در مذاکرات را تضمین کند: “میل و تعهد باشگاه برای تقویت تیم غیرقابل انکار است. ما می‌خواهیم تلاش کنیم. اما نمی‌توانیم قول بدهیم که موفق خواهیم شد، زیرا این فقط به ما بستگی ندارد.”

برونو گیمارش که به‌تازگی به آرسنال ملحق شده، در دیدار مقابل کومو نخستین دقایق خود با پیراهن توپچی‌ها را تجربه کرد. آرتتا درباره شرایط هافبک برزیلی گفت: “خواهیم دید. او فقط سه جلسه تمرینی داشت، اما خوب به نظر می‌رسید. او واقعاً مشتاق بود که به زمین بیاید، چند دقیقه بازی کند و جلوی هواداران ما بازی کند. شما فوراً ارتباط قوی بین او و تیم و همچنین هواداران را احساس می‌کنید.”