آرتتا پس از برد ۳-۰ مقابل کاونتری: واقعاً از عملکرد تیمم تحت‌تأثیر قرار گرفتم

آرتتا پس از برد ۳-۰ مقابل کاونتری: واقعاً از عملکرد تیمم تحت‌تأثیر قرار گرفتم

پایگاه خبری فوتبالی - میکل آرتتا پس از پیروزی ۳-۰ آرسنال مقابل کاونتری سیتی در هفته نخست لیگ برتر، از عملکرد تیمش ابراز رضایت کرد و هماهنگی، گردش توپ و کنترل کامل مسابقه را از مهم‌ترین نکات مثبت این دیدار دانست. آرسنال با گل‌های کای هاورتز، بوکایو ساکا و مارتین اودگارد فصل را با قدرت آغاز کرد.

به گزارش فوتبالی، آرتتا درباره عملکرد شاگردانش گفت: “چیزهای خیلی زیادی در این عملکرد وجود داشت که دوستشان داشتم. واقعاً خوب بودیم و امشب از تیممان خیلی راضی و تحت‌تأثیر قرار گرفتم. چیزی که برای من اهمیت داشت، هماهنگی و ارتباط بین بازیکنان بود. کاملاً روی بازی کنترل داشتیم و توپ خیلی روان و راحت به گردش درمی‌آمد.”

سرمربی آرسنال همچنین درباره کریستوس تزولیس، خرید جدید تیمش، صحبت کرد و نشان داد که از ابتدا اعتماد زیادی به این بازیکن داشته است: “اعضای هیئت‌مدیره درباره جذب تزولیس تردید داشتند، اما به آنها گفتم: من آینده این باشگاه را در وجود این بازیکن می‌بینم و باید او را جذب کنیم. حالا خودش دارد ثابت می‌کند که تصمیممان درست بوده و من هم خیلی خوشحالم که بالاخره او را به خدمت گرفتیم.” تزولیس در شروع فصل نیز عملکرد چشمگیری داشته و در پیروزی مقابل کاونتری یکی از بازیکنان تأثیرگذار آرسنال بود. 

آرتتا در ادامه درباره وضعیت برونو گیمارش که به دلیل مصدومیت دیدار مقابل کاونتری را از دست داد، نگرانی زیادی نشان نداد و گفت: “اصلاً انتظار نداریم برونو چند هفته از میادین دور باشد. خودش حتی نمی‌خواست از بازی خارج شود و متوقف شود. فکر نمی‌کنم مشکل بزرگی باشد.”

سرمربی توپچی‌ها همچنین درباره ازری کونسا و گیمارش و سن آنها گفت: “آنها ۲۸ سالشان است، نه ۳۸ سال! هر دوی آنها در اوج دوران فوتبالشان هستند و دقیقاً به همین دلیل اینجا حضور دارند.”

آرسنال با این پیروزی، دفاع از عنوان قهرمانی لیگ برتر را با یک نمایش قدرتمند آغاز کرد و آرتتا نیز با کسب این سه امتیاز، به ۱۵۰مین پیروزی خود در لیگ برتر رسید؛ رکوردی که او را در جمع سریع‌ترین مربیان تاریخ این رقابت‌ها قرار می‌دهد.