نظر سرمربی النصر درباره کار با رونالدو

نظر سرمربی النصر درباره کار با رونالدو

پایگاه خبری فوتبالی - آنژه پوستکوگلو، سرمربی النصر، از کار کردن در کنار کریستیانو رونالدو به عنوان یکی از جذاب‌ترین بخش‌های دوران مربیگری خود یاد کرد و گفت حضور ستاره پرتغالی در تیمش برای او فرصتی ویژه محسوب می‌شود.

به گزارش فوتبالی ، پوستکوگلو، سرمربی ۶۰ ساله و سابق تاتنهام، در ماه جولای هدایت النصر را بر عهده گرفت و خیلی زود وارد چالش رقابت برای قهرمانی در لیگ حرفه‌ای عربستان شد. رونالدو نیز که در سال‌های پایانی دوران پرافتخار فوتبالش به سر می‌برد، یکی از مهره‌های اصلی این تیم محسوب می‌شود.

النصر فصل را نیز با شروعی امیدوارکننده آغاز کرده و در چهار دیدار ابتدایی خود در لیگ به چهار پیروزی دست یافته است. رونالدو در این مسیر نقش مهمی در نتایج تیم داشته و پوستکوگلو امیدوار است با تکیه بر تجربه و توانایی‌های او، برای دفاع از عنوان قهرمانی النصر تلاش کند.

سرمربی استرالیایی در صحبت‌های اخیرش تأکید کرد که در طول دوران حرفه‌ای خود همواره این شانس را داشته که با بازیکنان بزرگی همکاری کند. او از فرانس پوشکاش، که زمانی مربی‌اش بوده، به عنوان یکی از اسطوره‌های فوتبال جهان نام برد و همچنین به همکاری با تیم کیهیل در تیم ملی استرالیا و سون هیونگ مین در تاتنهام اشاره کرد.

پوستکوگلو درباره حضور رونالدو در تیمش گفت کار کردن با چنین بازیکنی برای او تنها یک تجربه حرفه‌ای نیست، بلکه فرصتی است تا بخشی از داستان زندگی یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال باشد.

او که در النصر بازیکنانی مانند سادیو مانه، کینگزلی کومان و ژوائو فلیکس را نیز در اختیار دارد، با قراردادی دو ساله به این باشگاه پیوسته و امیدوار است فصل موفقی را رقم بزند.