از المحرق تا السد؛ پنجمین تجربه آسیایی فرعباسی با استقلال

از المحرق تا السد؛ پنجمین تجربه آسیایی فرعباسی با استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- آیا حبیب فرعباسی‌ لیگ نخبگان آسیا را با کلین‌شیت آغاز می‌کند؟

به گزارش فوتبالی، تیم فوتبال استقلال در هفته نخست لیگ نخبگان آسیا به مصاف السد قطر می‌رود و این در حالی است که برخلاف فصل گذشته قرار است با دروازه‌بان ایرانی کار خود را در آسیا آغاز کند. 

استقلال فصل گذشته در لیگ قهرمانان آسیا دو، آنتونیو آدان را به عنوان دروازه‌بان اول در اختیار داشت.

بسته بودن پنجره نقل‌و‌انتقالاتی استقلال مانع از خرید آبی‌ها در تابستان شد و استقلال امکان استفاده از محمد خلیفه را پیدا نکرد و بازگشت آنتونیو آدان هم به فوتبال ایران منتفی شد تا شماره یک بودن حبیب فرعباسی قطعی شود.

فرعباسی‌ که در رقابت‌های آسیایی فصل گذشته هم برای استقلال به میدان رفته و موفق به ثبت کلین‌شیت شده بود، در فصل جدید و تا پایان هفته هفتم تنها یک گل دریافت کرده و در کنار بیرانوند بهترین آمار گل خورده را دارد.

فرعباسی‌ فصل گذشته در لیگ قهرمانان آسیا سطح دو، اولین بازی خود را برابر المحرق تجربه کرد که با شکست همراه بود. دومین بازی او مقابل الوحدات بود که استقلال با دو گل این تیم را مغلوب کرد.

فرعباسی دو مرتبه هم برابر الحسین اردن درون دروازه استقلال ایستاد که با یک پیروزی یک بر صفر و شکست سه بر دو همراه بود تا استقلال از این مسابقات کنار برود.

حالا فرعباسی‌ در فصل ۲۰۲۶ - ۲۰۲۵ در نخستین گام مقابل السد قطر قرار می‌گیرد؛ تیمی که بازیکنان خارجی مطرحی را در اختیار دارد و حریف سختی برای آبی‌ها محسوب می‌شود.

با این وجود باید دید که فرعباسی‌ می‌تواند اولین دیدار آسیایی را با کلین‌شیت آغاز کند یا نه.