فرمین لوپز: مورینیو از سال ۲۰۱۱ همین نمایش را دارد

فرمین لوپز: مورینیو از سال ۲۰۱۱ همین نمایش را دارد

پایگاه خبری فوتبالی - فرمین لوپز به اعتراض‌های اخیر ژوزه مورینیو نسبت به داوری واکنش نشان داد و تأکید کرد بازیکنان بارسلونا ترجیح می‌دهند به جای اتفاقات رئال مادرید، تمام تمرکز خود را روی عملکرد تیم هانسی فلیک بگذارند.

به گزارش فوتبالی، ژوزه مورینیو پس از شکست رئال مادرید در دربی مقابل اتلتیکو بار دیگر با اعتراض‌هایش به داوری خبرساز شد، اما رفتار سرمربی پرتغالی برای فرمین لوپز اتفاق تازه‌ای نیست. هافبک بارسلونا که برای اردوی تیم ملی اسپانیا در مادرید حضور دارد، در گفت‌وگو با برنامه «Tot Costa» شبکه 3Cat درباره فضای ایجادشده پس از دربی مادرید و اظهارات مورینیو صحبت کرد. مورینیو پس از مسابقه نسبت به چند تصمیم داوری اعتراض داشت و حتی تصاویر دو صحنه‌ای را که از نگاه او باید با کارت قرمز همراه می‌شدند، در نشست خبری به نمایش گذاشت. این اتفاق بار دیگر یادآور دوران نخست حضور سرمربی پرتغالی در رئال مادرید شد. فرمین در واکنش به این رفتار گفت:

«فکر می‌کنم این نمایش خودش است. از سال ۲۰۱۱ همین کار را انجام می‌دهد. این شیوه‌ای است که برای بیان حرف‌هایش در رسانه‌ها دارد و کاملاً قابل احترام است.»

بازیکن بارسلونا البته تأکید کرد اتفاقات مادرید دغدغه اصلی بازیکنان تیمش نیست:

«سعی می‌کنیم زیاد به آنچه در رئال مادرید یا سایر تیم‌ها اتفاق می‌افتد نگاه نکنیم. روی کار خودمان، انجام بازی‌های خوب، حفظ روند فعلی و بهتر شدن تمرکز داریم.»

فرمین همچنین درباره احتمال تأثیر عملکرد قدرتمند بارسلونا بر فضای اطراف رئال مادرید گفت نمی‌خواهد درباره شرایط رقیب قضاوت کند و ترجیح می‌دهد بارسا همان مسیری را که طی دو فصل اخیر در پیش گرفته، ادامه دهد. هافبک ۲۳ ساله بارسلونا در بخش دیگری از مصاحبه درباره شرایط خودش نیز صحبت کرد. او که جام جهانی ۲۰۲۶ را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، از بازگشت به تیم ملی اسپانیا ابراز خوشحالی کرد و گفت آن دوره دشوار را پشت سر گذاشته و اکنون تمام تمرکزش روی آینده است.

فرمین در شروع فصل جدید نیز یکی از بازیکنان مؤثر تیم هانسی فلیک بوده و در پست هافبک هجومی رقابتی مستقیم با دنی اولمو دارد. او در این باره تأکید کرد طبیعی است که هر بازیکنی خواهان حضور دائمی در ترکیب باشد، اما کیفیت بالای اولمو باعث شده رقابت و چرخش میان آنها بخشی طبیعی از تصمیمات کادر فنی باشد.