مورد عجیب پرسپولیس؛ ۶ مربی در ۶ تقابل با خیبر!

مورد عجیب پرسپولیس؛ ۶ مربی در ۶ تقابل با خیبر!

پایگاه خبری فوتبالی- در شش تقابل تاریخ دو باشگاه پرسپولیس و خیبر، شش مربی مختلف هدایت پرسپولیس را بر عهده داشته‌اند.

به گزارش فوتبالی، در آخرین دیدار هفته هشتم لیگ برتر، پرسپولیس و خیبر برای ششمین بار در تاریخ به مصاف یکدیگر رفتند و به تساوی بدون گل دست یافتند.

اما نکته قابل توجه در مورد تیم پرسپولیس در مصاف با خیبر این بود که در این شش تقابل، شش مربی مختلف هدایت پرسپولیس را بر عهده داشته و هیچ مربی سابقه هدایت پرسپولیس در دو بازی مقابل خیبر را در کارنامه ندارد.

پرسپولیس اولین بار در سال 1365 به مصاف خیبر خرم آباد رفت که هدایت پرسپولیس در آن بازی معروف را علی پروین بر عهده داشت و به شکست پرسپولیس مقابل خیبر انجامید.

۵ دیدار بعدی دو تیم به دو سال و نیم اخیر برمی‌گردد که در چهارچوب لیگ برتر انجام شده و قرمزپوشان در این ۵ دیدار ۵ مربی مختلف روی نیمکت خود داشتند.

تصویر خبر

در نیم فصل اول لیگ برتر بیست و چهارم، پرسپولیس در مصاف با خیبر کریم باقری را به عنوان مربی در کنار خود داشت. اما در نیم فصل دوم اسماعیل کارتال به عنوان مربی پرسپولیس انتخاب شد و در هفته‌های پایانی مقابل خیبر صف‌آرایی کرد.

در نیم‌فصل اول فصل گذشته، وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس بود و تنها شکست خود در این تیم را مقابل خیبر متحمل شد اما در نیم‌فصل دوم و در آخرین دیدار قرمزها پیش از نیمه تمام ماندن لیگ برتر بیست و پنجم، شاگردان اوسمار ویرا در پرسپولیس به مصاف خیبر رفتند و باز هم مانند نیم فصل اول با نتیجه ۲ بر یک مغلوب شدند.

حضور چندین مربی مختلف در پنج نیم فصل گذشته لیگ برتر روی نیمکت پرسپولیس بیانگر متزلزل بودن این نیمکت و عدم ثبات کادر فنی این تیم است. اتفاقی که پس از دوران برانکو و یحیی گل محمدی، بارها در پرسپولیس رخ داده و اتفاق تازه‌ای نیست.