مایکل کریک: بازی را در نیمه دوم مقابل چلسی از دست دادیم

مایکل کریک: بازی را در نیمه دوم مقابل چلسی از دست دادیم

پایگاه خبری فوتبالی- مایکل کریک پس از شکست دو بر صفر منچستریونایتد مقابل چلسی، ضمن ابراز ناامیدی از نتیجه مسابقه، تأکید کرد که تیمش در نیمه نخست نمایش خوبی داشته و می‌توانسته با برتری وارد رختکن شود؛ اما افت عملکرد در نیمه دوم و دریافت گل نخست، جریان بازی را کاملاً تغییر داده است.

به گزارش فوتبالی، سرمربی منچستریونایتد درباره شرایط روحی بازیکنان گفت: «فکر نمی‌کنم روحیه بازیکنان از دست رفته باشد. در نیمه اول شرایط خوبی داشتیم و عملکردمان هم این موضوع را نشان می‌داد. گل مردود به بچه‌ها انرژی و انگیزه داد. ما نیمه دوم را خوب شروع نکردیم و چلسی اولین ضربه را وارد کرد و همین تفاوت را رقم زد.»

کریک معتقد است یونایتد پیش از پایان نیمه نخست فرصت کافی برای باز کردن دروازه حریف داشت، اما از موقعیت‌های خود استفاده نکرد. او در این باره گفت: «راستش باید در نیمه اول جلو می‌افتادیم. همه‌چیز تا آن لحظه به بهترین شکلی که می‌توانستیم انتظار داشته باشیم، پیش رفته بود. واقعاً خطرناک ظاهر شدیم. اما در نیمه دوم به نوعی بازی را از دست دادیم. گل بدی دریافت کردیم و بعد هم پنالتی باعث شد شرایط خیلی برایمان سخت شود. در آن لحظه بازی کاملاً برگشت.»

یکی از اتفاقات مهم مسابقه، اخراج لیساندرو مارتینز و اعلام پنالتی به سود چلسی بود. با این حال، کریک در پاسخ به این سؤال که آیا مدافع آرژانتینی او را ناامید کرده، تنها پاسخ داد: «نه!»

سرمربی یونایتد همچنین در پاسخ به پرسشی درباره حضورش روی نیمکت تیم در دیدار بعدی مقابل رم گفت: «بله! مشتاقم تیم را برای بازی وسط هفته آماده کنم.»

کریک در پایان تأکید کرد که تیمش باید به جلو نگاه کند و از نکات مثبت نیمه اول برای بازی‌های آینده اعتمادبه‌نفس بگیرد؛ هرچند یونایتد برای پایان دادن به روند ناکامی‌هایش به بهبود عملکرد در تمام دقایق مسابقه نیاز دارد.