پایگاه خبری فوتبالی- کاروان استقلال برای دیدار با استقلال خوزستان روز پنجشنبه راهی اهواز خواهد شد.
به گزارش فوتبالی، تیم فوتبال استقلال شب گذشته در هفته چهارم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، با نتیجه یک بر صفر و با گل یاسر آسانی، مقابل الشمال قطر به پیروزی رسید.
آبیها امروز در بصره میمانند و یک جلسه تمرین ریکاوری برگزار خواهند کرد. شاگردان سهراب بختیاریزاده، فردا راهی اهواز میشوند تا دو جلسه تمرینی را پیش از مسابقه با استقلال خوزستان در این شهر پشت سر بگذارند.
استقلال روز شنبه در هفته دوازدهم لیگ برتر از ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف استقلال خوزستان میرود و کوپال ناظمی داور این بازی خواهد بود.
آبیها در حال حاضر با یک بازی کمتر، با پنج برد و پنج تساوی ۲۰ امتیازی هستند و در رتبه چهارم جدول لیگ برتر قرار دارند و در صورتی که موفق به شکست استقلال خوزستان شوند به صدر جدول نزدیکتر خواهند شد.

استقلال 











