قطع و وصل اینترنت بلای جان خبرنگاران/آنچه به جایی نرسد فریاد است

قطع و وصل اینترنت بلای جان خبرنگاران/آنچه به جایی نرسد فریاد است

قطع و وصل اینترنت بلای جان خبرنگاران/آنچه به جایی نرسد فریاد است

کمبود امکانات خبری در ورزشگاه‌های ایران از جمله ورزشگاه آزادی به یک مسئله لاینحل برای خبرنگاران تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، روز چهارشنبه ای که گذشت بار دیگر تجلی حضور هواداران پرسپولیس در ورزشگاه آزادی نمایی زیبا به این ورزشگاه کهنه کار تهران داده بود. حضور 100 هزاری هوادارانی که مشتاقانه به تشویق تیم خود پرداختند و بعد از مدت ها بار دیگر رنگ و بوی ورزشگاه آزادی را با هیجان خود تغییر دادند. هیجانی که از دل لیگ مدت هاست که بیرون نمی آید و باید حتی به نظر برای دربی هم در حسرت بود که دوباره شاهد پر شدن اینچنینی ورزشگاه آزادی باشیم.

هر چند که همیشه دوست داریم ورزشگاه آزادی را این طور پر و با هیجان و لذت ببینیم اما گاهی برخی مشکلات دیگر باعث می شود تا به قولی از طلا شدن منصرف شویم و ترجیح دهیم همان مس باقی بمانیم.

درست در روزهایی که ورزشگاه آزادی جمعیت چشمگیری را در خود می بیند مشکلات خبرنگاران برای پوشش اخبار داخل ورزشگاه بیش از گذشته می شود.

حضور جمعیت زیاد اول از همه روی آنتن دهی موبایل ها تاثیر می گذارد و خبرنگاران برای ارتباط گرفتن با رسانه مورد نظر خود همواره در بازی هایی که استقبال پرشماری می شود با مشکل روبرو می شوند اما مسئله مهم تر وضعیت اینترنت ورزشگاه است. درست در روزی که خبرنگاران باید با امکانات بهتری در حال اطلاع رسانی به رسانه خود باشند انگار که اینترنت با قطع و وصل شدن های زیادش بازی اش می گیرد.

هنوز یادمان نرفته که پیش از شروع فصل جاری سازمان لیگ اطلاع داده بود که با یک شرکت اینترنتی قوی قرارداد بسته اند تا مشکل خبرنگاران برای استفاده از تکنولوژی در ورزشگاه حل شود اما در عمل چنین چیزی در ورزشگاه ها به چشم نمی خورد. ورزشگاه آزادی که نمونه بارز و نماد ورزشگاه های ایران است در روزهایی که بازی های مهم وحساس و با حضور تماشاگران زیاد برگزار می شود دست خبرنگاران را بابت استفاده از اینترنت در حنا می گذارد.

بعضی وقت ها وقتی با چنین مشکلی روبرو می شویم پیش خود می گوییم به راستی ایران بر اساس چه معیار حرفه ای و استانداری به دنبال میزبانی جام ملت های آسیا بوده است؟ سوال این است که خبرنگاران چطور و چگونه باید در مورد این مشکل خود سخن بگویند تا بلکه به گوش مسئولی برسد و به این معضل جدی نگاهی دیگر کند.

این مشکل که در ورزشگاه آزادی است باید رفت و دید در ورزشگاه های دیگر چه خبر است.

نمونه آن ورزشگاه تختی انزلی است که اصلا چیزی به نام داشتن اینترنت در این ورزشگاه معنایی ندارد یا ورزشگاه تازه تاسیس غدیر اهواز که با وجود داشتن اینترنت البته از نوع ضعیف آن پسورد استفاده از آن فقط در اختیار گوینده ورزشگاه است و خبرنگاران به نظر در این ورزشگاه حق استفاده از اینترنت را ندارند.

ورزشگاه یادگار امام در قم نیز دقیقا با چنین مشکلی روبرو است و هفته گذشته که بازی استقلال و صبای قم در این ورزشگاه برگزار شد نمونه خوبی برای مثال است که خبرنگاران به دلیل قطع و وصل شدن های مکرر اینترنت عطای استفاده از آن را به لقایش بخشیدند.

 

نگرانی اهالی رسانه از این است که برای بازی دربی که جمعه هفته آینده برگزار می شود بار دیگر با این مشکل روبرو شوند و کاش این بار مصداق جمله « آنچه به جایی نرسد فریاد است» تکرار نشود برای یک بار هم که شده این معضل جدی خبرنگاران در ورزشگاه ها حل شود چه بسا که حل شدن این مشکل خود پوئنی برای فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ است تا حداقل از این بابت در AFC نمره قبولی کسب کنند.