آقای وزیر سلام!
آقای وزیر مسلما شما بهتر از خیلی ها می دانید که دو باشگاه بزرگ ایران چه کارکردهایی می توانند داشته باشند.بعد از روی کار آمدن شما به عنوان وزیر جدید ورزش و جوانان خیلی ها این سوال را در ذهن شان مرور می کردند که رویکرد وزیر تازه وارد نسبت به فوتبال چیست و تا چه اندازه از کارکردهای ورزشی، فرهنگی و اجتماعی این رشته پرطرفدار و البته پر حاشیه مطلع است؟
بدیهی است هر فردی که اندکی با ورزش آشنا باشد می داند فوتبال در تمام دنیا تاثیرات شگرفی بر جوامع گذاشته است و در این میان برخی باشگاههای بزرگ بسته به جایگاه خود نزد مردم، می توانند با شدت و حدت بیشتر کارکردهای مثبت خود را به نمایش بگذارند.
دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در ایران مهمترین نقش را در این زمینه دارند اما افسوسمندانه طی سالیان اخیرکمتر دیده ایم که مدیران ارشد ورزش، این تاثیرگذاری را جدی بگیرند و فکری اساسی به حال سرخابی ها نمایند، لذا محصول این نگاه، فرصت سوزی های فراوان و بدهی های انباشته این باشگاهها بوده است.
امروز از شما به عنوان وزیری که در ابتدای راه خود قرار دارد انتظار می رود تا هر چه سریعتر تکلیف این باشگاه را مشخص کند.
باشگاه پرسپولیس برای رسیدن به ثبات مدیرتی نیازمند نگاه ویژه وزارت ورزش و جوانان است و وزیر باید هر چه سریعتر به داد این باشگاه برسد و موانع پیش روی مدیران آن را کم کند. موانعی که علی اکبر طاهری سرپرست این مجموعه در گفت و گو با کاپ از آنها به عنوان محدودیت های قانونی یاد کرده بود.
آن روی سکه، استقلالی قرار دارد که مدتهاست از مشکلات مدیریتی آسیب می بند و همین حالا نیز به دلیل کم تعداد بودن هیات مدیره آن، جلسات مدیریتی اش از اعتبار ساقط شده و برخی مدیران آن نیز بجای اشاره به مشکلات اصلی و کلیدی، به حوزه های بی ارتباط با مسئولیت خود ورود و به تیم حاشیه تزریق می نمایند.
منتظریم تا ببینیم که آیا شما بالاخره از برنامه های خود برای این دو باشگاه پرده برداری می کنید یا آنکه همچنان استقلال و پرسپولیس با کوهی از مشکلات و بی ثباتی به راه خود ادامه می دهند و هواداران شان را نگران نگه می دارند؟