سیزده بازیکن با نگرشی عجیب در نقل و انتقالات (بخش دوم)

سیزده بازیکن با نگرشی عجیب در نقل و انتقالات (بخش دوم)

وبسایت رسمی برنامه نود - گزارشی درباره سیاست عجیب برخی بازیکنان در پنجره نقل و انتقالات.

به گزارش وبسایت نود، رفتن از پورتسموث به رئال مادرید؟ از کویینز پارک رنجرز به میلان؟ از برزیل به میدلزبورو؟ این نقل و انتقالات در ابتدا بسیار عجیب به نظر می رسد. حال کوین استوارت، مقاله نویس سایت فورفور تو، نگاهی به این نقل و انتقالات عجیب و غیر معمول در فوتبال انداخته است:

بخش اول را از این قسمت مطالعه کنید.

نفر هشتم این لیست جوزی التیدور است. التیدور سومین گلزن برتر تاریخ تیم ملی آمریکا است. در سال 2006 ابتدا کار خود را با نیویورک ردبول آغاز کرد. او بعد ها به ویارئال اسپانیا پیوست اما نتوانست به تیم اصلی راه یابد. سپس به تیم خرز در دسته دوم اسپانیا قرض داده شد. اما او در این تیم هم به خاطر مصدومیت اصلاً فرصت بازی پیدا نکرد. او سپس به هال سیتی پیوست و در 30 بازی تنها دو گل به ثمر رساند و در ادامه نیز به بورسا اسپور رفت. بعدتر این مهاجم آمریکایی به آلکمار هلند فروخته شد. التیدور در دو فصل توانست 39 گل به ثمر برساند و به خوبی توانایی هایش را به همگان نشان دهد. او دوباره به لیگ انگلیس برگشت و در طول دو فصل بازی در ساندرلند فقط توانست یک گل به ثمر برساند. سپس جوزی التیدور به لیگ آمریکا برگشت و در تورنتو خوش درخشید. در طی این انتقال جرمین دفو از تورنتو به ساندرلند پیوست. او فعلا 27 سال سن دارد و در 68 بازی توانسته 32 گل برای تورنتو کانادا به ثمر برساند.

نفر بعدی در این لیست لاسانا دیارا است. این بازیکن فرانسوی در اکثر نقاط دنیا بازی کرده است و توانسته یک عنوان لالیگا، دو جام حذفی انگلستان و یک لیگ کاپ را فتح کند. او دوران حرفه ای خود را در تیم لوهاور در سال 2004 آغاز کرد. دیارا سپس به انگلیس رفت و سه فصل را در دو تیم آرسنال و چلسی گذراند و یک فصل نیز در پورتسموث بازی کرد. دیارا در پورتسموث بسیار خوش درخشید و با انتقال بیست میلیون یورویی به رئال پیوست. او سه سال در برنابئو بود و بعد ها به باشگاه متمول آنژی ماخاچ کالا در روسیه پیوست. اما این انتقال زیاد طول نکشید و سپس دیارا به لوکوموتیو مسکو پیوست و بعدتر به مارسی فرانسه بازگشت و در آنجا بسیار درخشان ظاهر شد. او در ابتدای امسال به تیم الجزیره امارات پیوست.

نفر دهم نامش هنریک لارسن است. فرض کنید که یک مهاجم سی و سه ساله توانا و پرتلاش هستید ولی بزرگترین باشگاه هایی که برای آن بازی کرده اید سلتیک و فاینورد هستند. هیچ اشکالی در این مورد وجود ندارد. اما ممکن است تصور کنید بازی برای باشگاه هایی همچون منچستریونایتد و بارسلونا همانند رویایی دور از دسترس است. هنریک لارسن سوئدی توانسته در سن 33 سالگی برای بارسلونا به میدان برود و بعد ها نیز طی یک انتقال قرضی برای منچستریونایتد بازی کند. این بازیکن سوئدی در ابتدا در باشگاه هلسینبورگ بازی می کرد و سپس به فاینورد پیوست. او میانگین هر 4 بازی یک گل را در کارنامه خود داشت و در سال 1997 به سلتیک اسکاتلند پیوست. او طی هفت فصل در سلتیک توانست 174 گل به ثمر برساند و باعث شد تا فرانک رایکارد را متقاعد کند تا وی را به بارسلونا بیاورد. او دو فصل در بارسلونا بود و در فینال لیگ فهرمانان اروپا سال 2006 به عنوان یار تعویضی به میدان آمد و دو پاس گل داد تا بارسلونا به قهرمانی اروپا برسد. بعدتر لارسن دوباره به باشگاه اول خود بازگشت اما این پایان کار او نبود. مهاجم سوئدی در ادامه در یک انتقال قرضی کوتاه مدت به منچستر یونایتد پیوست. فرگوسن تقاضای تمدید قرارداد او را داشت اما لارسن نپذیرفت و به کشورش برگشت. او کمک شایانی به منچستریونایتد در قهرمانی لیگ برتر کرد. لارسن به هلسینبورگ برگشت و کفش های خود را در اولین تیم دوران جوانی اش یعنی هوگابورگ آویخت.

نفر یازدهم این لیست روهان ریکتس نام دارد.

ریکتس در 12 کشور بازی کرده است و به نظر می رسد همانند نیکلاس کیج به تمام پروژه ها جواب مثبت می دهد. این هافبک قبل از آن که در تاتنهام بدرخشد، موفق به انجام یک بازی در ترکیب توپچی های لندن شده بود. ریکتس در فصل 2003/04، بیست و چهار بازی برای تاتنهام انجام داد. او سپس به کاونتری و وولوز قرض داده شد و در سال 2005 به صورت دائمی به تیم مولینو پیوست. در ادامه نیز روهان ریکتس برای باشگاه هایی همچون کویینز پارک رنجرز و بارنزلی نیز بازی کرد. بعد از آن جهانگردی ریکتس آغاز گشت. او به تورنتو در لیگ ام ال اس، دیسگیوری در لیگ مجارستان، داسیا در لیگ مولداوی، ویلهلم شاون در بوندس لیگا و سپس به صورت آزمایشی به استیونیج پیوست. روهان ریکتس همین طور به گردش های خود در کشور های مختلف ادامه داد. او بعد ها به ایرلند، اکوادور، هنگ کنگ، تایلند و بنگلاش نیز رفت.

نفر دوازدهم این فهرست جونینیو است. جونینیو کوچک و ریز نقش، یکی از بازیکنانی بود که باعث جذابیت لیگ برتر جزیره شده بود.  او در طول دوران بازیگری اش، سه بار به میدلزبورو پیوست و همانند یویو بین برزیل و چهار کشور دیگر جابه جا می شد. او در تیم سائوپائولو کار خودش را آغاز کرد و در سال 1995 برای اولین بار به میدلزبورو پیوست. جونینیو بعد از سپری کردن دو فصل در این تیم، به اتلتیکو پیوست. او در طول پنج سالی که در ویسنته کالدرون بازی می کرد، به تیم های میدلزبورو و واسکودوگاما قرض داده شد. او در سال 2002 به صورت قرضی به فلامینگو پیوست و سپس برای بار سوم به میدلزبورو برگشت. بعدتر جونینیو تصمیم گرفت که فوتبال خود را در لیگ اسکاتلند و با تیم سلتیک ادامه دهد. او بعد از یک دوره ناموفق در سلتیک باز هم به کشورش بازگشت و در تیم های پالمیراس و فلامینگو بازی کرد. او در سال 2007 به استرالیا رفت و بعد از یک فصل بازی تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفت. جونینیو در سال 2010 از بازنشستگی بیرون آمد و به عنوان مربی – بازیکن در تیم ایتونو مشغول به کار شد. او فقط دو بار برای باشگاه سائوپائولویی به میدان رفت و توانست دو گل به ثمر برساند. یکی از آن گل ها باعث شد تا ایتونو به دسته پایین تر سقوط نکند.  

نفر آخر این لیست جرج بست، ستاره اسبق منچستریونایتد است. همه جرج بست را به خاطر دورانش در شیاطین سرخ به یاد می آوریم. اما این مهاجم اهل ایرلند شمالی بعد از ترک الدترافورد در سن بیست و هشت سالگی، به مدت ده سال در اقصی نقاط جهان بازی کرد. او در سال 1974 به یک باشگاه از آفریقای جنوبی قرض داده شد و بعد از آن به دان استیبل پیوست که در هیچ لیگ معتبری حضور نداشت. بست بعد ها به فولهام و بورنموث در لیگ دسته سه انگلستان پیوست. همچنین او به اسکاتلند رفت و به کورک سلتیک پیوست. سپس بست به هنگ کنگ، استرالیا و ایرلند شمالی رفت تا فوتبالش را ادامه دهد. جرج بست حاشیه های زیادی دور خودش می دید و تمام این ها باعث شد تا بست از مرد شماره یک الد ترافورد تبدیل به یک توریست شود.

پایان.

4416