ديگر چيزى تا جام جهانى باقى نمانده است. با هم مرور كنيم، دلايل برگزارى جام جهانى در روسيه چيست؟
بنظر مى رسد هزينه ميزبانى جام جهانى چيزى حدود ١٠ ميليون يورو باشد. ملت ها فكر مى كنند كه در صورت ميزبانى جام جهانى پرستيژ تيم ملى آن ها تغيير خواهد كرد و براى اقتصاد كشور نيز خوب خواهد بود.
در سال ٢٠٠٩، فيفا از كشور هايى كه قصد ميزبانى جام جهانى ٢٠١٨ يا ٢٠٢٢ را دارند درخواست كرد كه اعلام آمادگى كنند. برخى كشور ها مى خواستند كه با كشور همسايه ميزبان جام جهانى باشند. شرايط فيفا براى انتخاب كشور ميزبان جام جهانى: آيا كشور مى تواند ٣٢ تيم را در كشور خود ميزبانى كند؟، آيا در آن كشور استاديوم هاى بزرگ به اندازه كافى قرار دارد؟، آيا براى ميزبانى از هواداران مناسب است؟، آيا اين به گسترش فوتبال در دنيا كمك خواهد كرد؟ . بجز اين ها برخى افراد سعى داشتند با روش هاى ديگر خودشان انتخاب كنند چه كسى ميزبان جام جهانى باشد.
كشور هاى كره جنوبى، قطر، ژاپن، استراليا و امريكا قصد ميزبانى جام جهانى ٢٠٢٢ را داشتند و كشور هاى انگليس، روسيه، بلژيك و هلند مشترك، پرتغال و اسپانيا مشترك قصد ميزبانى جام جهانى ٢٠١٨ يا ٢٠٢٢ را داشتند.
در سال ٢٠١٠، لرد ديويد ترايسمن پيشنهاد انگليس را به فيفا ارائه داد اما بعد از اينكه در مصاحبه اى اعلام كرد اسپانيا و روسيه به فيفا رشوه دادند، به دليل دلخورى و عصبانيت اعضاى فيفا مجبور شد پيشنهاد خود را پس بگيرد.
مردم انگليس به ترايسمن گفتند كسى از انگليس خوشش نمى آيد و شما كار را بدتر كرديد. اعضاى فيفا را عصبانى نكنيد. ترايسمن كنار رفت و ديويد بكهام جايگزين او شد، او حتى شاهزاده ويليامز را وارد ماجرا كرد. انگليسى ها فكر كردند كه به راحتى ميتوانند ميزبانى را در اختيار بگيرند.
هلند و بلژيك قصد داشتند تا ميزبانى را به صورت مشترك در اختيار بگيرند اما آن ها استاديوم هاى بزرگ زيادى نداشتند و پس از اين روسيه و انگليس شانس هاى اول ميزبانى بودند.
روزى كه راى گيرى انجام شد، ٢ نفر از ٢٤ نفر به انگليس راى دادند و انگليس در همان مرحله اول از راى گيرى كنار رفت. روسيه در مرحله اول ٩ راى، اسپانيا و پرتغال ٧ راى و بلژيك و هلند تنها ٤ راى كسب كردند. در مرحله دوم روسيه ١٣ راى كسب كرد و آن كافى بود تا روسيه ميزبان جام جهانى شود.
رئيس بايرن مونيخ در مصاحبه اى گفت: " پيشنهاد ها در اين دوره زمانه تنها در صورتى عملى خواهند شد كه اعضاى اصلى زير ميزى دريافت كنند " لرد ترايسمن اعلام كرد كه ٤ نفر از اعضاى فيفا در حالى حاضر بودند به انگليس راى بدهند كه مبلغى دريافت كنند.
در روزنامه اى در آمريكا نوشته شد: " دو تن از اعضاى فيفا مبلغ ١.٥ ميليون دلار دريافت كردند تا به ميزبانى قطر راى بدهند. يك قاضى امريكايى اسنادى را در اين مورد آماده و به فيفا ارسال كرد اما در عين ناباورى فيفا اعلام كرد مشكلى وجود ندارد. اما در حال حاضر كسى از ميزبانى روسيه چيزى نميگويد و بنظر نمياد مشكلى براى آن ها در آينده پيش بيايد