به گزارش "ورزش سه" روزنامه پرتغالی آبولا یک روز پس از پیروزی و صدرنشینی ایران در گروه دوم، به تحلیل عملکرد بازیکنان تیم ملی پرداخت:
پس از پیروزی مقابل آمریکا در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه، تیم ملی ایران دومین برد تاریخ خود را در پنجمین حضورش در این رقابت ها کسب کرد. کارلوس کی روش ایران را به تیمی با پتانسیل بالای تاکتیکی تبدیل کرده که به لطف تساوی اسپانیا و پرتغال، در پایان روز اول مسابقات در صدر گروه قرار گرفت. تیم مراکش دقایق ابتدایی مسابقه را با تکیه بر عملکرد فردی بازیکنانش با برتری نسبت به ایران آغاز کرد. در میانه نیمه اول موقعیت بن عطیه توسط بیرانوند مهار شد و ایران در مقابل موقعیت گلزنی توسط آزمون و جهانبخش را از دست داد که دو تیم را با تساوی به رختکن فرستاد. تیم ایران با دفاع مستحکم و برنامه ریزی شده مانع گلزنی بازیکنان خلاق مراکشی شامل بلهندا، حارث و آمرابات، شد. در نیمه دوم موقعیت دیگری از ضربه سهمگین حکیم زیاش برای مراکش به وجود آمد که علیرضا بیرانوند مانند سوپرمن این توپ را مهار کرد. در دقایق انتهایی هم گل به خودی بوهادوز بود که نتیجه بازی را ۱-۰ به سود ایران رغم زد.
نمرات فردی بازیکنان (مقیاس ۰ تا ۱۰):
بیرانوند ۶
رضاییان ۵
چشمی ۴
پورعلی گنجی ۵
حاج صفی ۶
شجاعی ۶ (طارمی ۵)
ابراهیمی ۶ (حسینی ۵)
انصاری فرد ۶
جهانبخش ۵ (قدوس -)
امیری ۶
آزمون ۵
برترین بازیکنان ایران:
بیرانوند (۶): دو واکنش فوق العاده دروازبان ایران در نیمه اول مقابل بن عطیه و نیمه دوم مقابل زیاش، باعث بسته ماندن دروازه ایران شد، که نشان از عملکرد خوب این بازیکن است.
ابراهیمی (۶): عملکرد حرفه ای و روش بازی این بازیکن در حفظ توپ و میدان داری، نقطه عطف تیم ایران بود. قابل اعتماد و شجاع در دوئل های تن به تن. بازیکنی که تنها به علت مصدومیت و از نا رفتن ناشی از بازی جنگنده اش از زمین خارج شد.
انصاریفرد(۶): مهاجم تیم المپیاکوس که با عملکرد ویژه و فوق العاده اش، هر بار با صاحب توپ شدن تیم ایران را به فاز هجومی وارد می کرد. البته او یک موقعیت خوب در مقابل دروازه مراکش از دست داد.
امیری (۶): هافبک باتجربه تیم پرسپولیس با عملکرد خوب خود روزنه های ایجاد شده در سمت راست دفاع مراکش را هدف قرار داد. برترین موقعیت ایران را او با باز کردن این روزنه ها ایجاد کرد و پاس خوب او در نهایت با عملکرد بد آزمون از دست رفت.
بهترین بازیکن مسابقه:
حاج صفی(۶): در دومین حضورش در جام جهانی، مدافع کناری ایران در دقایق ابتدایی مسابقه استحکام خط دفاعی ایران را در مقابل حملات سهمگین مراکش، به خوبی حفظ کرد. او کاملا حملات آمرابات را کنترل و مانع از نفوذ این بازیکن به دفاع ایران شد. حاج صفی در شکل دهی و حضور در حمله هم موفق ظاهر شد. سانتر او از روی ضربه آزاد سه امتیاز شیرین را برای ایران به ارمغان آورد.
علی امامی