سایت رسمی فوتبالی - وینگر بایرلورکوزن، کریم بالعربی، تمرینات شخصی خود را پس از بیهوشی در جریان یک دیدار دوستانه در هفته گذشته ادامه می دهد.
بالعربی 28 ساله بین دو نیمه دیدار برابر واپرتالر که در تاریخ دوم مردادماه برگزار شد به دلیل موج گرمای آلمان بیهوش شد. او به بیمارستان برده شد اما روز بعد مرخص شد.
هیکو هرلیخ، مربی تیم، روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: " او روز پنجشنبه در تمرینات شرکت می کند و اگر بعد از آن خوب باشد، می تواند در بازی روز یکشنبه به میدان برود. "
بازیکن تیم ملی آلمان گفت که می داند این اتفاق بد به نظر می رسید و به خبرنگاران اطلاع داده که دوستان و خانواده به دلیل شباهت این بیهوشی با اتفاقی که برای عبدالحق نوری در آژاکس رخ داد، بسیار ترسیدند.
این بازیکن 21 ساله در جریان یک بازی دوستانه در سال گذشته ایست قلبی کرد و با وجود اقدامات پزشکی در داخل زمین و انتقال هوایی به بیمارستان، دچار مشکل مغزی شد. بالعربی گفت: " او نیز ناگهان بیهوش شد. این داستان بسیار غمگینی بود که پس از آن همه در فوتبال از خود می پرسیدند که چطور چنین چیزی رخ می دهد. "
بالعربی مدعی شد که تنها 30 دقیقه بعد از بیهوشی، هوشیاری کامل خود را به دست آورده است. او گفت: " من در طول روز چندان خوب نبودم اما این اتفاق در پیش فصل طبیعی است. روزهای زیادی حس می کنید که کمی ضعیف تر از همیشه هستید. من تنها می دانم که در بین دو نیمه حس کردم که نیرویم تحلیل رفته است. اما همه چیز عادی بود. هیچ نشانه ای وجود نداشت. من به اندازه کافی آب خوردم. اما پس از آن بیهوش شدم. به مدت 30 دقیقه هیچ چیز را به خاطر ندارم و وقتی به هوش آمدم در بیمارستان بودم. "
بالعربی بعد از انجام آزمایشات دوباره به تمرین بازگشته است. او اظهار داشت: " من از شدت گرما بیهوش شدم. این اتفاق ممکن است برای هر کسی رخ دهد. پزشکان بیش از حد واکنش نشان می دهند. "










