سایت رسمی فوتبالی – شاید عجیبترین بخش شکست سه بر صفر رئال مادرید در خانه سویا این بود که بازی بسیار سریع از کنترل رئال خارج شد.
آنها در حالی به رختکن رفتند که نتیجه سه بر صفر بود، اتفاقی که از سال 2009 تاکنون برای این تیم روی نداده بود.
در آن سال، در مسابقهای که لقب «آلکورکونازو» یا «فاجعه آلکورکون» لقب گرفت، تیم دسته سومی آلکورکون توانست رئال را در جام حذفی چهار بر صفر ببرد. در آن هنگام، سه گل نخست آلکورکون مقابل تیم مانوئل پیگرینی در نیمه اول به ثمر رسید.
رئال همچنین در فصل 06-2005 لیگ قهرمانان برابر لیون، و در فصل 03-2002 جام حذفی برابر مایورکا هم در یک نیمه سه گل دریافت کرده بود. رئال بازی اول را سه بر صفر، و دیدار دوم را چهار بر صفر باخت.
در فصل 04-2003 هم سویا در لیگ تا دقیقه 37 با نتیجه چهار بر صفر از رئال پیش افتاد و بازی در نهایت با نتیجه چهار بر یک به پایان رسید.