پایگاه خبری فوتبالی- گرت بیل ستاره ولزی باشگاه رئال مادرید در گفتگو با تلگراف درمورد مسائل مختلفی صحبت کرده است.
به گزارش فوتبالی، بیل در بخشی از این گفتگو اعلام کرده که در حباب خاص خودش زندگی می کند و خودش را از اخبار روز دنیا دور نگه می دارد. بیل گفته:« بوریس جانسون؟ نمی دانم نخست وزیر انگلیس چه کسی است و فقط اخبار گلف را دنبال می کنم. گلف برای من همه چیز هست. تا قبل از این فکر می کردم که بوریس جانسون شهردار است.» در ادامه این گفتگو مصاحبه کننده به بیل گفت که جانسون سه سال پیش در انگلیس شهردار بوده. بیل در ادامه به این نکته اشاره کرد که زیاد اخبار را دنبال نمی کند:« علاقه ای به اخبار ندارم. هرچند که می دانم که مرد شماره یک دنیا چه کسی است.»
بیل همچین به این نکته اشاره کرد که به شدت شیفته ورزش گلف است:« وقتی که از فوتبال خداحافظی کنم، می توانم خودم را در یک زمین گلف تصور کنم (می خندد).البته زیاد به خداحافظی از فوتبال فکر نمی کنم و زمان زیادی را صرف فکر کردن به این موضوع نمی کنم. من الان 30 ساله ام و مشغول برنامه ریزی برای کارهایی هستم که باید انجام دهم و نمی خواهم فقط روی مبل لم بدهم. هرچند که ترجیح می دهم که بعد از خداحافظی از فوتبال زندگی آرامتری را دنبال کنم.»
او درعین حال نظر خاصی درمورد برگزیت نداشت:« من برگزیت را از نظر مسائل اقتصادی دنبال می کنم؛ هرچند که برگزیت از لحاظ مسائل مالی و سرمایه گذاری برروی زندگی من تاثیرگذار بوده ولی درباره این مسائل احمقانه مطالعات خاصی ندارم. راستش 99% برگزیت را نمی دانم.»
بیل در بخش دیگری از صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که این روزها حرفه ای گری در دنیای فوتبال حسابی متفاوت است و مسائل روانی به اندازه مسائل فیزیکی مهم هستند:« کارهای روانی و ذهنی واقعا سخت هستند. الان روانپزشکهایی داریم که می توانیم با آنها صحبت کنیم و من با روانشناسان درمورد آنچه حس می کنم، حرف می زنم.» او درادامه به این نکته اشاره کرد که مثل قبل اشتیاق و انگیزه های زیادی برای فوتبال بازی کردن ندارد:« وقتی 18 ساله هستی، فوتبال بازی کردن رویایت است ولی وقتی سالها از عمرت را صرف فوتبال می کنی، این هیجان و انگیزه از بین می رود. فکر می کنم وقتی جوان هستی ابعاد منفی ماجرا را نمی بینی.»
او در بخش پایانی صحبتهایش درمورد زندگی خودش و خانواده اش در شهر مادرید صحبت کرد:« من از زندگی در مادرید احساس خوشبختی می کنم. سبک زندگی، فرهنگ، غذا و آب و هوا در مادرید عالی است.»
6363