خبرگزاری فوتبالی- بخشهای مهم گزارش روزنامه شهروند درباره حقوق مدیران لیگ برتری را برایتان انتخاب کردیم:
- در باشگاههای خصوصی شرایط پرداخت دستمزد به مدیران عامل متفاوت است. هر فردی که در این باشگاهها بهعنوان مدیرعامل برگزیده میشود، طبق توافق با مالک باشگاه قرارداد سالیانهای را امضا میکند و همراه با بازیکنان و مربیان به صورت درصدی دریافتی دارد. از سوی دیگر در برخی از باشگاههای دولتی شاهد هستیم که مدیران عامل از بخش دیگری به آن باشگاه مأمور شدهاند و در حقوق آنها به جز اضافه کاری به خاطر مأموریت تغییری ایجاد نمیشود. این اتفاق بیشتر در باشگاههای نفتی رخ میدهد که مدیران را از جنس نفت در رأس باشگاهها قرار میدهند و این افراد با همان حقوق قبلی باشگاه را مدیریت میکنند.
- هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل سابق باشگاه ماشینسازی که در چند دهه اخیر با باشگاههای مختلفی کار کرده، درباره میزان حقوق مدیران باشگاههای لیگ برتری میگوید: «مدیران فوتبال اگر شرکتشان ثبت تجاری شده باشد طبق قانون تجارت حداقل دستمزدشان ١٥ میلیون تومان خواهد بود که در حدود ١٠ درصد نیز مالیات از آن کسر میشود. اما اگر تشکیلات باشگاه متعلق به بخش خصوصی باشد این موضوع توافقی خواهد بود. البته خبر دارم برخی از مدیران برای یک فصل ٣٠٠ میلیون تومان میگیرند.»
- مسعود رضاییان که سابقه مدیرعاملی چند باشگاه لیگ برتری همچون فولاد خوزستان، ملوان انزلی و نفت مسجدسلیمان را در کارنامه دارد، می گوید: سالها پیش که مدیرعامل یک باشگاه بودم، میشنیدم که یکی از مدیران باشگاهها ماهیانه ٧٠میلیون دریافتی دارد! یعنی برای یک فصل فوتبالی حداقل ٧٠٠میلیون میگرفت که به اندازه یک بازیکن یا مربی بود. برخی هم آنقدر درآمد خود را پایین عنوان میکنند که با عقل جور درنمیآید.
- رضاییان ادامه میدهد: یک مدیر صنعتی وقتی در بخش صنعت حقوق متعارفی دارد، باید بعد از انتقال به بخش ورزشی هم همانقدر حقوق بگیرد؛ مثلا من در فولاد خوزستان که بودم، دقیقا بهعنوان مدیرعامل باشگاه به همان اندازه دریافتی داشتم که وقتی مدیر آموزش بودم.
- از دید مدیرعامل اسبق باشگاه فولاد، عددی مثل ١٥میلیون که مدیران ارشد و خوب بخش تجارت میگیرد، برای حقوق فعلی مدیران لیگ برتری مقبول است.
1984