سراج: پس از اخراج بازیکن سپاهان بازی خوبی به نمایش گذاشتیم

سراج: پس از اخراج بازیکن سپاهان بازی خوبی به نمایش گذاشتیم

خبرگزاری فوتبالی - سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: متأسفانه در ۲ دیدار گذشته موقعیت‌های زیادی بر روی دروازه حریفانمان ایجاد می‌کنیم اما در گلزنی ناموفق هستیم.

به گزارش فوتبالی و به نقل از تسنیم ، بهنام سراج در نشست خبری پس از دیدار سپاهان و صنعت نفت آبادان در هفته بیست و ششم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور اظهار داشت: در 2 دیدار گذشته موقعیت‌های زیادی بر روی دروازه حریفانمان ایجاد کردیم اما در گلزنی ناموفق هستیم. در این دیدار 45 دقیقه توپ و میدان را در اختیار داشتیم و از تمام نیروهای تهاجمی خود استفاده کردیم.

وی تصریح کرد: در فوتبال اگر گل نزنی گل می‌خوری. از دقیقه 20 به بعد فوتبال خوبی بازی کردیم و در نیمه دوم نیز مالکیت بازی را در اختیار داشتیم.

سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: بازیکنان سپاهان پس از 10 نفره شدن جانانه جنگیدند و به دنبال پیروزی در این دیدار بودند و به این باشگاه تبریک می‌گویم. تیمی که به دنبال پیروزی است باید با تمام توان خود بازی کند.


سراج بیان کرد: در خط دفاع و دروازه امروز خوب عمل کردیم اما در گلزنی مشکل داریم که باید آن را رفع کنیم.


وی درباره اعتراض به داور این دیدار افزود: اگر فیلم بازی را مشاهده کنید حتی یک کلمه نیز با داور صحبت نکردم و زمان وقت استراحت با داور درباره صحنه گل سپاهان که قبل از آن خطا بود صحبت کردم. امیر قلعه‌نویی استاد ما است و به نیمکت خود نیز تذکر دادم هیچ کس حق صحبت با سرمربی تیم حریف را ندارد.

6968