خبرگزاری فوتبالی- بازی عقب افتاده پارس و استقلال درحالی فرداشب در جم برگزار می شود که مورد ویژه این بازی، طلسمهایش هست؛
به گزارش فوتبالی، طلسمهایی که گریبان استقلال را بیشتر از میزبانش گرفته. بیایید این طلسمها را با هم مرور کنیم:
1/ جم، یکی از دو شهری است که استقلال در تاریخ لیگ برتر، در آن بازی کرده ولی موفق به زدن گل نشده. استقلال در لیگ های 17 و 18، دو بار راهی جم شد و هر دو بار بدون زدن گل به تهران برگشت. شهر دیگر، سیرجان است با این تفاوت که استقلال در لیگ برتر، گلی در سیرجان نزده ولی در جام حذفی، گل زده.
2/ رویارویی های لیگ برتری استقلال و پارس جنوبی، طلسم محکمی برای تیم مهمان دارد. همه دوئل های این دو تیم را، میزبان بدون اینکه دروازهاش باز شود، برده. پارس در خانه، 2 صفر در لیگ 17 و یک صفر در لیگ 18 موفق به شکست دادن استقلال شده. در تهران، استقلال 3 بار برنده شده بدون اینکه گل بخورد: 2 صفر در لیگ های 19 و 18 و 4 صفر در لیگ 17. درحقیقت، مهمان رویاروییهای پارس جنوبی و استقلال، نه گل میزند و نه امتیاز میگیرد و نه برنده میشود.
3/ بعد از جدایی هومن افاضلی از پارس، سیروس پورموسوی جانشین او شد یعنی مربی ای که هرگز در تاریخ لیگ برتر به مربیان ایرانی استقلال نباخته است. پورموسوی به عنوان سرمربی استقلال و فولاد خوزستان، 5 بار برابر استقلال قرار گرفته و صاحب 2 برد، 2 مساوی و یک باخت شده؛ 2 برد و یک مساوی برابر منصوریان و یک مساوی و یک باخت برابر شفر.
4/ با توجه به حضور وریا غفوری، شماره 21 کاپیتان استقلال در بازی فرداشب خواهد بود و این یعنی حسین حسینی بدون بازوبند وارد زمین می شود. حسینی بعد از رفتن استراماچونی تنها 2 بار در لیگ برتر کلین شیت کرده (صنعت نفت و تراکتور) که در هر 2 بازی، کاپیتان بوده.
1984