عکس؛ فرصت‌سوزی عجیب هالند؛ خودش را خواهد بخشید؟

عکس؛ فرصت‌سوزی عجیب هالند؛ خودش را خواهد بخشید؟

پایگاه خبری فوتبالی - منچسترسیتی موفق شد در اولین بازی از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا و در خانه‌ی خودش با نتیجه 2 بر 1 دورتموند را شکست داده و یک پیروزی خفیف را مقابل تیم آلمانی به دست بیاورد. البته دورتموند هم در این بازی شانس های خوبی برای رسیدن به گل داشت که یکی از آن ها به طرز عجیبی توسط هالند از دست رفت.

به گزارش فوتبالی، ارلینگ هالند که یک مهاجم تشنه‌ی گلزنی است و بسیاری معتقدند که او تبدیل به یکی از بهترین بازیکنان جهان خواهد شد، در بازی مقابل منچسترسیتی و در حالی که تیمش یک بر صفر عقب بود، یک فرصت بسیار ایده آل برای گلزنی داشت به طوری که با دروازه‌بان منچسترسیتی تک به تک شد اما نتوانست ضربه خوبی به توپ وارد کند و این توسط ادرسون، دروازه برزیلی منچسترسیتی مهار شد. در واقع هالند شوت خود را به سمت دروازه بان زد و توپ را به دروازه بان کوبید که این قضیه برای مهاجمی مثل او عجیب است چرا که هالند همواره موقعیت های مشابه را به گل تبدیل می‌کرد.

حرکت هالند برای رسیدن به توپ بسیار دیدنی بود چرا که او در جدال فیزیکی با روبن دیاز پیروز شد و با ادرسون تک به تک شد اما شوت آخر او جالب نبود. هالند پاس تک گل تیمش به مارکو رویس را هم در دقیقه 84 داد.

با توجه به اینکه دورتموند در این بازی شکست خورد، باید دید که عملکرد هالند و یارانش در بازی برگشت چگونه خواهد بود اما اگر دورتموند حذف شود، هالند به خاطر این فرصت سوزی خودش را خواهد بخشید؟

1470