پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه سایپا گفت: از زمان حضور سعید اخباری، بازیکنان ما به خودباوری رسیده و پذیرفتهاند که میتوانند برنده باشند.
وی افزود: در کنار این پاداش، میانگین بین پنج تا 10 درصد قرارداد بازیکنان را پرداخت کرده تا میزان دریافتی آنها بین 70 تا 90 درصد باشد. تیممان با این روحیه بالا، فردا به تبریز اعزام میشود و انشاءالله نتیجه خوبی کسب کند. سعید اخباری هم برنامههای فنی خوبی را طراحی و بچهها را از لحاظ ذهنی به شکل مناسبی ریکاوری کرده است. بازیکنان سایپا از زمان حضور وی در تیم به خودباوری رسیده و پذیرفتهاند که میتوانند برنده بازیها شوند. آنها سطح و جایگاه خود را شناختهاند و اخباری در مدت کمی که سرمربی سایپا شده، این کار بزرگ را انجام داده است.
مدیرعامل باشگاه سایپا اضافه کرد: سرمربی و کادرفنی مان تیم تراکتور را به درستی آنالیز و نقاط قوت و ضعف خودمان و حریف را شناسایی کردهاند. بهترین برنامه هم را برای ارائه یک بازی خوب و جوانمردانه طراحی کردهاند. شخصیت باشگاه سایپا و خود من به این شکل است که همیشه دنبال فوتبال پاک و جوانمردانه هستیم.
سراجی درمورد درخواست خود از فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای نظارت بیشتر روی دیدارهای هفته پایانی لیگ، گفت: هرچند در بازی ما با آلومینیوم اراک، علیرضا فغانی داوری خوبی داشت که تیم برنده و بازنده از عملکرد وی راضی بودند اما سایپا امسال بیشترین ضربه را از داوری دیده است. امیدواریم برای دیدار با تراکتور هم داور طراز اولی انتخاب شود. همچنین امیدواریم ناظر بازی برای انجام شدن شرایط میزبانی به بهترین شکل ممکن، دقت لازم را داشته باشد تا سایپا متضرر نشود.
وی ادامه داد: هنوز داور دیدار ما با پیکان به دلیل اعلام یک پنالتی اشتباه و شش تعویض حریف محروم است اما این محرومیت امتیازی برای سایپا ایجاد نمیکند. نوشدارو پس از مرگ سهراب فایده ندارد. باید قبل از آسیب دیدن تیم ها وضعیت را کنترل کرده و اجازه ندهیم به هیچ تیمی ضرر زده شود. در بازی با نساجی پنالتی صد در صد تیم ما را اعلام نکردند که به شدت از این اتفاق آسیب دیدیم. باز هم تاکید میکنم امیدواریم مثل علیرضا فغانی که در بازی با آلومینیوم به عنوان یک داور طراز اول، در کلاس جهانی داوری کرد، در دیدار ما با تراکتور هم داور اجازه ندهد حقی از تیمی ضایع شود.
مدیرعامل باشگاه سایپا عنوان کرد: فدراسیون، سازمان لیگ، کمیته صیانت و کمیته اخلاق باید بیش از وقوع تخلف از آن پیشگیری کنند. اگر اتفاقی رخ بدهد و فردی جریمه شود، آیا به تیم زیان دیده کمک می شود؟ پاسخ این سوال مشخص است. نظارتها باید بازدارنده و سبب جلوگیری از تخلف شود؛ نه اینکه بعد از وقوع یک تخلف، نظارت صورت بگیرد.
۴۱۵۴