پایگاه خبری فوتبالی- سرگروه پیشین تیم ملی تکواندو گفت: برگزاری جلسات هم اندیشی بررسی شرایط فنی تیم ملی باید پیش از المپیک برگزار می شد و فکر نمی کنم در این مقطع خروجی مناسبی داشته باشد.
وی افزود: به ضرس قاطع می گویم تا زمانی که به دنبال سهم خواهی باشیم، تکواندو به جایی نمیرسد. در واقع اکنون کسی به فکر برون رفت تکواندو از این شرایط نیست، آقایان به دنبال فرصتی بودند تا برای خود جایگاه پیدا کنند. از دوستی سوال کردند که نظر شما در مورد تغییر کادر فنی چیست؟ پاسخ داده که من چون در میان کاندیداهای سرمربیگری تیم ملی هستم، به این سوال نمیتوانم پاسخ دهم! مشکل اصلی و ریشهای تکواندو در این شرایط سهم خواهی است و با این وضعیت نمیتوان کاری از پیش برد.
کرمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: شنیدم دوستی از مربیان با تجربه اعلام کرده که من در زمان سرمربیگری تیم ملی یوسف کرمی را کنار گذاشتم. احترام بزرگتر و پیشکسوت واجب، ولی آقایان گویا کم حافظه شدهاند. فراموش کردهاند که به دلیل مشکلاتی که در داخل تیم ملی بوجود آوردند خودم اردوی تیم ملی را ترک کردم و حتی سایر ملی پوشان هم قصد داشتند با من از اردو خارج شوند که من اجازه ندادم.
سرگروه پیشین تیم ملی ادامه داد: من از دوستان و قهرمانان هم گلایه مندم که با یک تلفن بدون توجه به شأن و جایگاه خود به چنین جلساتی که هیچ خروجی ندارد، میروند. شک نکنید اگر همان جلسه نخست نتیجهای قابل تأمل داشت، رسانهای میشد. وقتی دستور جلسه و اهداف آن مشخص نیست، نباید انتظاری بیش از آن داشت. سرنوشت شورای فنی که سه سال پیش شکل گرفت به کجا رسید؟
قهرمان پیشین تکواندو آسیا و جهان در پایان و در پاسخ به اینکه آیا برای انتخابات آینده فدراسیون کاندیدا خواهد شد یا خیر گفت: تمام صحبتهای من برای خروج تکواندو از این شرایط و بازگشت به مسیر موفقیت آمیز گذشته است و اصلاً بحث من فرد نیست و به دنبال جایگاه و سهم هم نیستم. هر کس هم که در رأس فدراسیون باشد، اگر برنامه مدون و خوبی داشت که بدانیم در آینده نتیجهای مثبت خواهد داشت، حمایت و کمک خواهیم کرد تا تکواندو یکبار دیگر در دنیا آقایی کند. نه تنها تکواندو بلکه کل ورزش دنیا سالهاست علمی شده و باید با طرح و برنامه برای چهار سال آینده حرکت خود را آغاز کنیم. اگر چنین نباشد، بدون شک نتیجهای بدتر از این عایدی ادامه همین تفکر خواهد بود.
6641