دختر تاریخ‌ساز وزنه‌برداری؛ مدال برنز نهایت رویای من نیست

دختر تاریخ‌ساز وزنه‌برداری؛ مدال برنز نهایت رویای من نیست

پایگاه خبری فوتبالی- دارنده مدال برنز دوضرب دسته ۵۹ کیلوگرم وزنه برداری زنان از سختی و شیرینی‌های رسیدن به مدال می‌گوید. 

به گزارش فوتبالی و به نقل از ایرنا، مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری نوجوانان جهان از روز سیزدهم در شهر جده آغاز و بیستم مهرماه ادامه خواهد داشت. در این دوره از رقابت‌ها تیم دختران ایران برای نخستین بار عازم مسابقات شده و تا کنون ۲ مدال نقره و ۲ برنز کسب کردند. مدال‌هایی که نخستین افتخار وزنه‌برداری زنان ایران در رده سنی نوجوانان است. فاطمه حسن‌پور، زهرا حسینی، غزل حسینی، غزاله حسینی، فاطمه کشاورز، کیژان مقصودی، یکتا جمالی و کوثر تنها ملی پوشانی بودند که  برای کشورمان روی تخته جهانی رفتند.

«سیده غزاله حسینی» یکی از دوقلوهای  پولادین وزنه برداری ایران به شمار می‌رود که با مدال برنز  دوضرب دسته ۵۹ کیلوگرم نام خود را در وزنه برداری ایران جاودانه کرد. حسینی  که از مشهد به وزنه‌برداری کشور گذاشته روایت خواندنی از رسیدن به این مدال را دارد. روایتی که دو روی سکه رسیدن به موفقیت است.

او با بیان اینکه اعزام برای  وی یک رویا بود  اظهار داشت: شاید چند ماه پیش باورم نمی‌شد که در کاروان حج و قهرمانی باشم اما با تلاش رکوردهای را افزایش دادم و در نهایت کادر فنی به من اعتماد کرد. 

دارنده مدال برنز دوضرب دختران نوجوان جهان این را هم گفت: از سال ۱۳۹۶ در رشته وزنه‌برداری فعالیت دارد و برای رسیدن به قله افتخار این رشته راه سختی در پیش خواهد داشت. این مدال شاید انگیزه‌ای برای من به شمار برود اما نهایت رویایم  نیست بلکه آغاز راه سخت زندگی قهرمانی است. باید تلاش کنم هم رنگ مدالم را تغییر دهم و هم بتوانم رکوردها را افزایش دهم. در چند سال آینده هم رقیبان قویتر خواهند شد و هم رده سنی تغییر می‌کند. البته من در این دوره کم‌سن‌ترین وزنه بردار دسته ۵۹ کیلوگرم بودم. 

حسینی که توانسته رکوردهای قبلی خود را نسبت به تمرینات افزایش دهد عنوان کرد: باید از کادر فنی تشکر کنم. من در اردو ۷۱ کیلوگرم در یکضرب ثبت کردم اما در مسابقات موفق به ثبت رکورد ۷۵ کیلوگرم شدم. در دوضرب نیز تنها چند بار ۹۵ را لیفت کرده بودم که در جده توانستم ۹۴ کیلوگرم را مهار کنم. این نشان از آن داررد که در مسیر موفقیت قرار گرفتنم و باید تلاش کنم. باید از علی مرادی رییس فدراسیون، اکبر خورشیدی مشاور فنی وزنه برداری زنان و مربیم در جده تشکر کنم. زحمات این عزیزان موجب موفقیت ممن شد. 

وی که به همراه سیده غزل حسینی  خواهر خود به جده اعزام شده این را هم گفت: مدالم را به خواهرم تقدیم می‌کنم زیرا او را دوست دارم و امیدوارم وی نیز بتواند در سطح جهانی موفقیت‌های زیادی را کسب کند. تجربه جهانی کار راحتی نیست و حضور در تخته رقابت استرس را به همراه خواهد داشت خدا را شکر که توانستم بر این استرس غلبه کنم و در نهایت نخستین مدال تاریخ وزنه‌برداری زنان ایران در رده سنی نوجوانان کسب کنم.

حسینی که در آغاز  سال تحصیلی باید در مدارس حاضر شود گفت: فعلا از برنامه شاد استفاده نمی کنم زیرا رییس فدراسیون برای اعزام به مدرسه و معلمانم نامه زد و در برگشت به ایران پای درس و مشق خواهم نشست. معلمان و  همکلاسی‌هایم از این موفقیت خوشحال شدند و حتی برایم پیام تبریک فرستادند. برخی از دختران، دوست دارند در وزنه‌برداری باشند اما شرایط برای همه فراهم نیست و خانواده ها هم باید موافق حضور دختر خود در این رشته باشند. 

6641