پایگاه خبری فوتبالی- هافبک و مهاجم تیم فوتبال گلگهر بعد از بازی با فجر سپاسی شیراز در تمرینات این تیم شرکت نکردهاند.
به گزارش فوتبالی و به نقل از تسنیم، مرتضی تبریزی مهاجم تیم فوتبال گلگهر سیرجان در بازی با فجر سپاسی مصدوم شد و این آسیبدیدگی باعث شد تا او در نیمه اول از بازی اخراج شود.
مصدومیت تبریزی از ناحیه کشاله است و او هنوز نتوانسته با گلگهریها تمرین کند، به همین دلیل احتمال غیبت این بازیکن برابر نساجی قائمشهر وجود دارد.
علیرضا علیزاده هافبک دفاعی گلگهر هم با مصدومیت از ناحیه زانو مواجه است و این بازیکن نیز در تمرینات گلگهر حاضر نشده است و شاید به بازی روز دوشنبه برابر نساجی نرسد.
اعضای تیم فوتبال گلگهر امروز راهی سیرجان خواهند شد و شاگردان قلعهنویی قرار است دو جلسه در این شهر تمرین کنند تا روز دوشنبه مقابل نساجی قرار بگیرند.
۴۱۵۴