به گزارش ایرنا، کسب نتایج ضعیف، ناهماهنگی بین بازیکنان و کادر فنی، مشکلات عدیده فنی و مدیریتی، از دست دادن خیل عظیم هواداران، ضعف شدید و نوسان در کسب نتیجه در بازی های خانگی، بروز چند دستگی در بین تماشاگران، غیرفعال بودن کانون هواداران و چند عامل دیگر از جمله چالش های این روزهای تیم اول آذربایجان است.
نگاهی به مصاحبه های متناقض و متفاوت مدیریت باشگاه و سرمربی تیم نشان می دهد که وجود اختلاف در باشگاه ریشه ای تر و عمیق تر از آن است که هواداران خونگرم تراکتورسازی تبریز فکر می کنند.
تحلیلگران مسایل ورزشی می گویند فرار از رسانه ها و اطلاع رسانی نادرست و غیرواقعی از اتفاقات باشگاه از سوی مدیران باعث شده است حاشیه های فراوان و خوساخته ای پیرامون تراکتورسازی به وجود آید که آخرین آن مربوط به استعفای تونی اولیویرا سرمربی پرتغالی تیم است که هرچند این خبرها از داخل باشگاه به رسانه ها درج شده است، اما کسی پاسخگوی این اطلاعات درست یا غلط نیست و کسی در باشگاه در این باره شفاف سازی نمی کند.
در حالی که اخبار مربوط به تیم تراکتورسازی در رسانه های داخلی و حتی خارجی بازتاب دارد، اما مدیران این باشگاه در این خصوص توجیه نیستند و چنان می پندارند که پنهان سازی می تواند راهگشای مشکلات موجود باشد، چه بسا اگر این فرضیه درست بود از ابتدای فصل تاکنون نتایج مثبتی در پی داشت، اما نه تنها چنین نبوده بلکه روز به روز بر دامنه معضلات باشگاه افزوده شده است.
از این منظر شیوه های غلط در جذب بازیکنان سرباز از جمله موارد شبهه برانگیز و تاسف بار مدیریت باشگاه تراکتورسازی است که در ابتدای فصل با هزاران تبلیغ غیرواقعی و با این استدلال که بدون کوچک ترین هزینه ای تیم صاحب چندین بازیکن اسم و رسم دار شد، اما نتایج حاصله و نیز مدت زمان قرارداد آنها نشان داد که مدیریت باشگاه بیراهه رفته و امروز از همین ناحیه با مشکل مواجه شده است.
به دلیل همین شیوه جذب بازیکن در تیم محبوب تراکتورسازی، امروز چالش از دست دادن تعداد هشت بازیکن اصلی این تیم را تهدید می کند و در این گیر و دار سرمربی و مدیرعامل یکدیگر را متهم می کنند و آنچه که در این میان هنوز بی پاسخ مانده سرنوشت ابهام آمیز این تیم است.
دست و پا زدن در میانه رو به پایین جدول و کسب 18 امتیاز از 13 بازی که هشت بازی آن خانگی بوده است، به هیچ عنوان برای هواداران میلیونی تراکتورسازی راضی کننده نیست.
اینکه چرا عوامل به وجود آمدن نتایج ضعیف تراکتورسازی تاکنون از سوی هیات مدیره باشگاه مورد کنکاش قرار نگرفته و رفع نشده است برای هواداران و رسانه های گروهی جای سئوال و تامل دارد.
تعدادی از کارشناسان و هواداران تراکتورسازی بر این موضوع اتفاق نظر دارند که غیر بومی بودن مدیرعامل و ضعف مشهود فنی سرمربی، نقطه کلیدی و محوری در وضعیت نابسامان این تیم دارد.
کارشناسان فوتبال معتقدند تعطیلات پیش روی لیگ برتر بهترین فرصت برای ایجاد تغییرات در باشگاه تراکتورسازی است تا نقاط ضعف فنی و نابسامانی های مدیریتی در این فرصت تا حدودی ترمیم شود.
کارشناس و پیشکسوت باشگاه تراکتورسازی در گفت وگو با ایرنا، با بیان اینکه مدیریت باشگاه بیش از همه مسئول وضعیت بحرانی تراکتورسازی است، اظهار کرد: من مشکل اصلی را در نوع مدیریت باشگاه می بینم که با ندانم کاری ها و سهل انگاری های خود مجموعه باشگاه و تیم را به سمت بحرانی خودساخته کشیده است.
میرمجید ناظمی افزود: مدیرعامل باشگاه که در ابتدای فصل ادعای مدیریت هزینه داشت و ادعای پایین آوردن هزینه های باشگاه را می کرد، امروز نتیجه همان مدیریت را می بیند و طبیعی است که بازیکن سرباز 150 هزار تومانی به همان میزان دستمزدش بازی ارایه می دهد.
وی ادامه داد: عباسی به دلیل اینکه مدیر فوتبالی نیست با برخی اقدامات ناشیانه باشگاه را به سمت آینده ای نامشخص هدایت می کند و البته باید پاسخگوی این اقداماتش در برابر خیل عظیم هواداران تراکتورسازی باشد.
ناظمی، کادرفنی را نیز در بحران کنونی تراکتورسازی مقصر دانست و افزود: جای تاسف است که پس از گذشت چند هفته از بازی های لیگ برتر هنوز چاره ای برای پوشش نقاط ضعف تیم مشاهده نمی شود و هنوز 11 نفر اصلی تیم مشخص نشده است و این موضوع نشان می دهد سرمربی تیم در سامان دهی به مجموعه تیمی دچار مشکلات اساسی است.
یکی دیگر از کارشناسان و مربیان فوتبال نیز ضمن انتقاد از عملکرد سرمربی پرتغالی این تیم، اظهار کرد: در حال حاضر تغییر در راس کادر فنی تراکتورسازی بهترین و اصلی ترین راهکار برای خروج این تیم از بحران است.
حسین حسندخت گفت: متاسفانه تاکنون تراکتورسازی در تمامی خطوط با اشکالات فراوانی مواجه است و با وجود تذکرات کارشناسان هنوز هیچ اقدامی از سوی کادرفنی برای رفع این ضعف ها انجام نشده است.
وی متذکر شد: تراکتورسازی بازیکنان مناسب و خوبی در اختیار دارد اما ضعف در کادرفنی سبب شده تا از این نیروها به نحو شایسته ای استفاده نشود که در این میان اگر باشگاه همچنان بر حضور تونی اصرار ورزد خروج تیم از بحران کنونی غیرممکن خواهد بود.
با این شرایط ،امید است مسئولان آذربایجان شرقی و به ویژه هیات مدیره باشگاه بزرگ تراکتورسازی در سریع ترین زمان ممکن نسبت به مشکلات و معضلات این باشگاه اقدام کرده و با رفع کمبودها و چالش ها زمینه های احیای دوباره تراکتورسازی در لیگ برتر را فراهم کنند.
گزارش از: سیدیحیی مرتضائی
3038/518** 1701
انتهای پیام /*