پایگاه خبری فوتبالی- رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی کشور در حالی به پایان رسید که دو تیم تهران و توابع تهران، در مجموع صاحب یک نقره و یک برنز شدند و در رسیدن به سکوی تیمی نیز ناکام بودند.
امیرحسین شهماری در وزن ۷۱ کیلوگرم و علی اکبر اصغری ولدی در وزن ۹۲ کیلوگرم به ترتیب برای تیم تهران صاحب مدال های نقره و برنز شدند و تیم توابع تهران نیز از رسیدن به مدال بازماند، البته محمد جهانگیری در وزن ۱۱۰ کیلوگرم که در رقابت های انتخابی شکست خورده بود، از اسلامشهر به نام تیم کیش کشتی گرفت و صاحب مدال طلا شد و این در حالی بود که جایی در دو تیم تهرانی نداشت.
کشتی گیران خوزستان در این رقابت ها با درخشش خود با کسب ۴ مدال طلا، یک نقره و ۳ برنز مقتدرانه بر سکوی نخست ایستادند،
فارس با یک طلا و ۴ برنز نایب قهرمان شد و سیستان و بلوچستان با ۲ طلا و یک برنز بر سکوی سومی ایستاد.
تهران نیز با یک نقره و یک برنز از ایستادن بر سکوی اول تا سومی این رقابت ها بازماند و به عنوان چهارمی بسنده کرد.
تهران در پایان این رقابت ها، پایین تر از سیستان و بلوچستان که با محرومیت های زیادی دست و پنجه نرم می کند و جمعیت کشتی گیرانش نیز قابل مقایسه با پایتخت نیست، قرار گرفت!
در شرایطی که روند نزولی کشتی آزاد و فرنگی تهران در رده های مختلف سنی طی سال های اخیر شدت گرفته و انتقادات زیادی را علیه عملکرد مسئولان هیات کشتی تهران به دنبال داشته است، مشخص نیست چرا مسئولان فدراسیون کشتی که دغدغه رشد و توسعه کشتی در سراسر کشور را دارند، کماکان نسبت به وضعیت کشتی پایتخت که روزگاری نه چندان دور قهرمانان بزرگی را به کشتی جهان معرفی می کرد، بی تفاوت هستند؟
این موضوع در حالیست که به عنوان مثال، چندی پیش روسای هیات های کشتی اردبیل و خوزستان به دلیل برخی حواشی و انتقادات نسبت به وضعیت کشتی این ۲ استان، مجبور به کناره گیری شدند اما با وجود انتقاد بسیاری از بزرگان کشتی از وضعیت ورزش اول پایتخت طی سال های اخیر، هیچ تغییر و تحولی در هیات کشتی تهران صورت نگرفته است!
کشتی استان البرز نیز دست کمی از تهران ندارد و در این رقابت ها تنها با کسب یک مدال نقره به عنوانی بهتر از هفتمی نرسید.
6641