امیدواری داوران زن ایرانی برای حضور در رقابت های جهانی فوتبال

امیدواری داوران زن ایرانی برای حضور در رقابت های جهانی فوتبال

الهام مهری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: داوران ایرانی در سال های اخیر با تلاش فراوان فاصله خود را با برترین های داوری جهان کم کرده و به پیشرفت های محسوس و امیدوار کننده ای رسیده اند.
این داور ملی فوتبال ایران اضافه کرد: در مدت 3 سالی که به عنوان داور ملی در فوتبال مشغول قضاوت هستم ، قرار گرفتن در فهرست داوران بین المللی را هدف خود قرار داده و برای رسیدن به آن تلاش می کنم.
مهری افزود: به همراه چند داور از استان های دیگر کاندیدای حضور در فهرست داوران بین المللی هستم و امیدوارم با پذیرفته شدن در تست های عملی و تئوری و زبان انگلیسی، این افتخار را برای استان گلستان به ارمغان بیاورم.
در سال های گذشته بهناز نقوی حسینی به عنوان اولین داور بین المللی فوتبال از استان گلستان برگزیده شده بود.
مهری ادامه داد: یکی از مشکلات داوران زن ایرانی ، پرداختی های ناچیز حق داوری و طولانی بودن زمان پرداخت آن به داوران است.
این داور ملی افزود: با وجود آن که داوران زن ، همان قوانین و مقررات را اعمال کرده و با همان شرایط داوری می کنند ، اما حقوق دریافتی آنها بسیار کمتر از داوران مرد است.
وی بیان کرد: مبلغ اندک حق الزحمه داوری انگیزه های مادی حضور داوران زن را از بین برده و فقط علاقه به این رشته موجب ماندگاری آنها در عرصه قضاوت فوتبال می باشد.
داور گلستانی لیگ برتر فوتبال بانوان ایران اظهار کرد: همین مبالغ اندک پرداختی به داوران زن پس از مدت ها واریز می شود و ممکن است پرداخت آن بیش از یکسال طول بکشد.
مهری از وجود حاشیه های داوری در فوتبال زنان نیز خبر داد و گفت: در این بخش تفاوتی میان فوتبال زنان و مردان وجود ندارد و در برخی از بازی ها شاهد اعتراض های زیادی از طرف تیم ها هستیم.
وی همچنین بیان کرد: تیم های فوتبال بانوان تماشاگر ندارند و همین عامل باعث می شود بخش زیادی از حاشیه هایی که با حضور تماشاگران در فوتبال مردان وجود دارد در فوتبال زنان نباشد و به همین دلیل کار قضاوت برای داوران آسان تر است.
داور گلستانی لیگ برتر فوتبال بانوان گفت: اعتراض به داوری تبدیل به عادت برخی مربیان و بازیکنان شده و این باور فراگیر شده که اعتراض به داوری می تواند در روحیه داور تاثیر گذاشته و در ادامه مسابقه سوت به نفع تیم آنها باشد در حالی که این باور از اساس اشتباه است.
مهری بیان کرد: داور خط فوتبال هستم و پس از آن که اولین بازی را قضاوت کردم فهمیدم این گمان که داور خط کار آسانی دارد اشتباه است و برای جلوگیری از بروز اشتباه و اعتراض های احتمالی تلاش می کنم عیب و نقص های داوری را به موقع تشخیص داده و آن را برطرف کنم.
وی افزود: در مواردی پس از آن که به صورت سهوی تصمیم اشتباهی را برای تیمی گرفتم ، در پایان بازی اشک ریختم اما متاسفانه تصمیم های اشتباه در فوتبال قابل بازگشت نیست.
مهری به تفاوت های فوتبال زنان و مردان اشاره کرد و گفت: مهمترین تفاوت ، نبود تماشاگر در فوتبال بانوان است که به نظر می رسد یکی از دلایل آن، اطلاع رسانی اندک و ضعیف باشد.
داور گلستانی فوتبال کشور بیان کرد: وقتی تیمی از فوتبال مردان در لیگ دسته سوم فوتبال کشور بازی می کند، رسانه ها اخبار آن را پوشش می دهند، اما در فوتبال زنان این گونه نیست و توجه کمی به آن می شود.
مهری ادامه داد: پخش نشدن بازی های فوتبال زنان از تلویزیون تفاوت دیگر با فوتبال مردان است که این مورد علاوه بر آن که می تواند تاثیر فراوانی در جذب تماشاگر داشته باشد، هم اینک مانع ورود حامیان مالی به فوتبال بانوان شده است.
وی همچنین بیان کرد: داوری فوتبال زنان بر اساس قوانین فیفا همانند مردان است و آزمون های سخت آمادگی جسمانی داوران برخی از زنان را از حضور طولانی تر در این بخش منصرف می کند.
داور گلستانی فوتبال کشور افزود: در کنار توجه به کشف استعدادهای جدید ، هیات فوتبال گلستان از هیچ گونه حمایتی به داوران دریغ نمی کند و امیدواریم تداوم این توجه ها ، روزهای درخشان تری را برای داوری استان رقم بزند.
داور 29 ساله گلستانی امیدوار است تا 45 سالگی، سن بازنشستگی از داوری بین المللی، بتواند در میادین معتبر داخلی و خارجی برای گلستان افتخار آفرینی کند.
7331/1648

انتهای پیام /*