ادامه سردرگمی در انتخاب سرمربی تیم المپیک؛ دایی تمایلی به حضور در تیم امید ندارد

ادامه سردرگمی در انتخاب سرمربی تیم المپیک؛ دایی تمایلی به حضور در تیم امید ندارد

پایگاه خبری فوتبالی- در شرایطی که هنوز تکلیف سرمربی تیم امید ایران مشخص نشده است، مطرح شدن نام علی دایی به عنوان گزینه سرمربیگری تیم امید، یکی از عجیب‌ترین اتفاقات ممکن بود.

به گزارش فوتبالی، چند هفته‌ای می‌شود که فدراسیون فوتبال وعده انتخاب سرمربی تیم امید را داده اما تا امروز که اتفاق جدیدی در این زمینه رخ نداده است.

از دید برخی رسانه‌ها، مهدی تارتار و مجتبی حسینی دو گزینه اصلی هدایت تیم امید هستند و البته که امروز نام مارکار آقاجانیان هم به عنوان مربی‌‌ که شانس هدایت تیم امید را دارد، مطرح شده است. گفته می شود که نظر امیرقلعه نویی روی مهدی تارتار است و اما مهدی محمد نبی می خواهد مجتبی حسینی، سرمربی تیم امید شود اما نظر حبیب کاشانی روی گزینه های دیگر است.

در چنین شرایطی، از دیشب این شایعه مطرح شده که حبیب کاشانی به عنوان مسئول تیم امید، قصد دارد از روابط خوبش با علی دایی استفاده کرده و دایی را مجاب کند که روی نیمکت تیم امید بنشیند. این خبر در حالی منتشر شده که طی سالهای گذشته، علی دایی به تیمهای مختلفی لینک شده که هیچکدام از آنها به نتیجه نرسیده است.

با توجه به اینکه دایی در گذشته پیشنهادهای مختلفی را رد کرده و حتی پیشنهاد هدایت تیم ملی هم او را برای بازگشت به فوتبال وسوسه نکرده، مطمئنا اگر از تیم امید پیشنهاد رسمی هم داشته باشد آن را قبول نخواهد کرد.

منابع نزدیک به علی دایی هم اعلام کردند که او فعلا تمایلی به سرمربیگری در تیم های ملی و باشگاهی ندارد. 

1984