پایگاه خبری فوتبالی - ماسیمیلیانو آلگری سرمربی یوونتوس اعتراف کرد که آنها بر سر آمادگی جسمانی پل پوگبا ریسک کرده بودند که در نهایت به مصدومیت ستاره فرانسوی انجامید.
به گزارش فوتبالی، پوگبا در بازی یووه و کرومنزه برای اولین بار در سال جدید میلادی فیکس شد اما پس از 24 دقیقه به علت مصدومیت از زمین خارج شد. هافبک سابق یوونتوس کاملا ناراحت به نظر می رسید و پیراهنش را روی صورتش کشید تا اشک هایش را پنهان کند آن هم در حالی که هم تیمی هایش سعی می کردند که به او دلداری بدهند. در نهایت، این مصدومیت به از دست دادن فصل برای پوگبا منجر شد.
به نقل از سایت گل، آلگری درخصوص این مصدومیت پوگبا گفت: "بعد از بازی با سویا، تصمیم گرفتم به او بازی بدهم. می خواستم او را در شروع بازی تست کنم، چون سرعت متفاوتی دارد. به یک تکنیک جدید برای بازی با کرومنزه احتیاج داشتیم. همه ما به خاطر این مصدومیت ناراحتیم، چون پوگبا داشت کارش را به خوبی انجام می داد. او فداکاریهای زیادی انجام داد و حالا از ناحیه عضله چهارسر ران دچار مصدومیت شده. ما سر بازی دادن به او از ابتدا آن هم پس از مدت بسیار طولانی ریسک کردیم و حالا منتظر بازگشت او هستیم."
پوگبا در این فصل فقط توانسته 10 بار برای بانوی پیر به میدان برود.
4416