پایگاه خبری فوتبالی - گفت و گوی متفاوت جواد خیابانی با برنامه اینترنتی «مهلا» تبدیل به یکی سوژههای مهم فضای مجازی شده است.
به گزارش فوتبالی، برنامه مهلا یکی از ویژه برنامههای ماه محرم است که با اجرای محمد حسین پویانفر، مداح محبوب بین نسل جوان، امسال وارد چهارمین فصل خود شده است.
جواد خیابانی گزارشگر معروف و باسابقه تلویزیون، یکی از مهمانان فصل چهارم این برنامه بود که فیلم گفتگویش با پویانفر روز گذشته از پلتفرم روبیکا پخش شد و حالا برشهای مختلفی از این گفت و گو در حال بازنشر در فضای مجازی است. خیابانی در این گفت و گو، چهرهای متفاوت نسبت به چیزی که از او در این سالها در صدا و سیما دیدهایم نشان داده و انتقادهای صریح و بیپردهای از برخی مسئولان و اتفاقاتی که در کشور رخ داده کرده است. اما یکی از مهمترین بحثهایی که خیابانی در این گفت و گو مطرح کرد مربوط به گزارش بازی ایران و آمریکا در جام جهانی 1998 فرانسه بود. مجری برنامه در این بخش از برنامه خطاب به خیابانی گفت: «آقا جواد! بعد از گل ایران به آمریکا یک دقیقه سکوت کردی. ماجرا چه بود؟» خیابانی این طور پاسخ داد: «داستانهای مختلفی داشت. اشاره شد که باید هیجان خودت را کنترل کنی. نباید با هیجان گزارش کنی. من هم کنترل کردم. گزارشم را هیجانی نکردم. اما چه اتفاقی افتاد؟ آیا مردم آن شب به خیابان نیامدند؟ گفته میشد که تو اگر اینطوری (مثل بازی استرالیا - ایران در ملبورن) گزارش کنی، مردم به خیابان میآیند و یک «8 آذر» دیگر درست میشود. بازی ایران و استرالیا را من گزارش کردم و شلوغ شد. آخر اصلا ربطی به گزارش ندارد! گزارشگر بازی ایران و استرالیا هر کس دیگری هم بود همان اتفاق میافتاد. میدانید؟ اینها همان تصمیماتی است که بعضا کسانی میگیرند درست تصمیم نمیگیرند.»
پویانفر با تایید صحبت خیابانی گفت: «بعضا نه! خیلی وقتها تصمیم میگیرند.» خیابانی گفت: «آن تصمیم گرفته شد. الان شما بازی ایران و آمریکا را بگذار. حمید استیلی گل میزند. صحنه این طوری است دیگر. زرینچه... کمتعدادن یاران آمریکا... استیلی هم هست... توپ سانتر میشه و گل زده میشه. منم فقط میگم گل! بعد از اون سکوته.»
پویانفر پرسید: «یعنی نگذاشتند حرف بزنید؟» که خیابانی هم گفت: «جلویش را گرفتند دیگر... گفتند نگو... هیچی نگو...» پویانفر پرسید: «چه کسی؟» که خیابانی هم گفت: «نمیدانم. نمیشناسمش.»
حقیقت این است که ماجرای سکوت خیابانی بعد از آن گل، چندان هم سوالی ایجاد نکرده بود اما همان عده کمی که این سکوت برایشان علامت سوال ایجاد کرده بود حالا و پس از حدود 25 سال به راز این سکوت پی بردهاند.
۱۳۵۹