پایگاه خبری فوتبالی- رئیس فدراسیون بسکتبال گفت: در جام جهانی و بازیهای آسیایی نفراتی اضافه شدند که بازی هم کردند و این نوید خوبی برای آینده بسکتبال است.
به گزارش فوتبالی، جواد داوری در مورد عملکرد تیم ملی بسکتبال در بازی های آسیایی اظهار داشت: ما در بازی های آسیایی با یک باخت و آن هم یک امتیاز اختلاف نتوانستیم به مدال برسیم و در نهایت پنجم شدیم. از سوی دیگر بازیکن تاثیرگذار فیلیپین که مقابل ما هم امتیازهای زیادی را کسب کرد، دیدید که دوپینگش مثبت شد. ما با ترکیب جدید و بدون حامد حدادی و دو لژیونر خود به هانگژو رفتیم و با اینکه اجازه حضور آنها را به صورت مکتوب داشتیم ایمیل زدند و گفتند به خاطر شروع لیگ های اروپایی اجازه حضور ندارند. همین که با این تیم جوان و با یک امتیاز اختلاف دست مان به نرسید، عملکرد بچه ها قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: در مورد مسائل فنی نیاز است که بحث و بررسی صورت بگیرد و با هاکان دمیر هم پس از بازگشت به ایران در کمیته فنی صحبت خواهیم کرد. نه تنها برای تیم مردان بزرگسال بلکه برای بانوان و رده های پایه نیز جلساتی را برگزار و آسیب شناسی میکنیم.
رئیس فدراسیون بسکتبال در مورد اینکه انتظار از شما به عنوان یک رئیس بسکتبالی زیاد است، گفت: جامعه فهیم و دانشگاهی بسکتبال باید بیش از این صبر داشته باشد. جوانگرایی به این معنا نیست که در میان 12 بازیکن فقط یک نفر جوان را انتخاب کنید و بعد به همان یک نفر بازی هم ندهید. در جام جهانی و بازیهای آسیایی نفراتی اضافه شدند که بازی هم کردند و این نوید خوبی برای آینده بسکتبال است. با مسوولان فیبا هم که صحبت کردم، گفتند خوشحالیم که نفرات جدید و جوان را در تیم ملی ایران می بینیم.
داوری در مورد انتخاب آرش بهادرزاده به عنوان سرپرست غیر بسکتبالی برای تیم ملی عنوان کرد: سرپرست تیم ملی در جام جهانی سهراب کیهانی نایب رئیس فدراسیون بود و در کنار او هم بهادرزاده به عنوان مدیر اجرایی فعالیت می کرد. برای هانگژو هم قرار بود کیهانی باشد، اما نتوانست بیاید. حالا اینکه دوستان می گویند سرپرست حاشیه ایجاد کرده اینطور نیست. در این بین شیطنت هایی هم میشود که سودی هم ندارد. بهادرزاده به عنوان مدیر اجرایی تیم بوده و کمیته و وزارت هم در جریان بودند. من هم با صراحت میگویم در این یک سال و نیم که در فدراسیون بودم قطعا اشتباهاتی را داشتم و سعی کردم تغییراتی را بدهم.
وی در مورد اینکه اشتباهات شما چه بود و آیا انتخاب دمیر هم یکی از آنها است یا خیر، گفت: در برخی انتخابها اشتباه داشتم، اما هاکان دمیر جزو این اشتباهات نبود. کاری که هاکان کرد سخت بود. وظیفه او این بود که دتغییراتی را در تیم ملی به وجود بیاورد. در جام جهانی 7، 8 نفر اولین بار بود که در جام جهانی و حتی رده بزرگسالان بازی می کردند. حسن علی اکبری با 220 سانتی متر قد نباید در 27 سالی اولین بازی اش را در جام جهانی انجام دهد در حالی که همه میدانند حدادی یک روز رفتنی بود.
رئیس فدراسیون بسکتبال در مورد اینکه نمی شد حدادی را برای بازی های آسیایی هم نگه داشت، گفت: برنامه ما همین بود و نامش هم در لیست قرار داشت، اما واقعیت این است که آسیب دیدگی های او اجازه نداد. او در جام جهانی هم زیاد بازی نکرد و مقابل فرانسه هم غایب بود. فشار زیادی روی پای او بود و روزی 4، 5 ساعت فیزیوتراپی و بدنسازی انجام می داد.
داوری در مورد انتقادهای صمد نیکخواه بهرامی از فدراسیون بسکتبال و اینکه گفته داوری برای انتخابات بعدی دورخیز کرده است، تاکید کرد: اصلا ویدیویی که از صحبتهای صمد منتشر شده را ندیدم و وقت هم ندارم ببینم. وقتی شما کار می کنید و اگر در کنار آن بخواهید به حواشی هم برسید، سرعت تان کم می شود. در کل صحبت های او تاثیر منفی زیادی گذاشت، چون در بدترین شرایط بدترین صحبت ها را انجام داد. حتی وکیل بنده هم به من گفت تهمت هایی مطرح شده که بحث کیفری داشته اما من نادیده گرفتم. فقط نمیدانم چرا او این موضوع را عنوان نکرد و آن هم اینکه قرار بود به جای سهراب کیهانی به عنوان سرپرست تیم به بازی های آسیایی برود، اما نیامد و خودش هم در جریان است.
وی ادامه داد: نیکخواه بهرامی گفته است من وامدار افراد هستم، اما ببخشید من که 70، 80 رای در مجمع نداشتم و رای من حدود 40 بود. از سوی دیگر جامعه بسکتبال شخصیت حقیقی مرا می شناسد و همه می دانند اهل این کارها نیستم.
رئیس فدراسیون بسکتبال صحبت میکرد، در مورد اینکه شاید صمد برای ریاست فدراسیون بیاید، گفت: این باید دید کوچکی باشد که یک فرد به صندلی ها وابسته باشد. قبل از اینکه وارد فدراسیون شوم از نظر شرایط مالی و کاری و وجهه ای هیچ مشکلی نداشتم و ندارم. در بخش بانوان و پایه ها باید شرایط را از زمانی که ما آمدیم بررسی کنید. در بحث آموزش کارهای زیادی صورت گرفت و 5 مربی خارجی را هم به خدمت گرفتیم. حالا برخی از دوستان در فضای مجازی علاقمند هستند که حاشیه درست کنند، اما ما همین روند را پر قدرت ادامه میدهیم.
1999