پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی ایرانی تیم ملی تکواندو عراق گفت: دلیل حضور نصرآزادانی و یوسف کرمی در کشورهای دیگر به خاطر این است که در ایران به آنها بها داده نشد. من هم این شرایط را داشتم و در گوشه و کنار گفته بودم که قصد رفتن دارم.
به گزارش فوتبالی، محمد باقریمعتمد خصوص توافق با فدراسیون تکواندو عراق اظهار داشت: دو پیشنهاد سرمربیگری از تیمهای ملی مراکش و عراق داشتم و در نهایت با توجه به شرایط عراق، نزدیکی به ایران، پتانسیل بدنی آنها و شناخت نسبی که نسبت به این تیم داشتم تصمیم به همکاری گرفتم.در مقاطع مختلف خیلی پیشنهاد داشتم، اما شرایط آنها به من نمیخورد. یک پیشنهاد از کرواسی داشتم و با وجودی که قرار بود با تیم ملی این کشور نیز همکاری داشته باشم، اما در مقطع باشگاهی بود که موافقت نکردم و در نهایت با عراق به توافق رسیدم. نمیدانم شرایط مربیان قبلی این کشور چگونه بوده، اما قرار شد صفر تا صد تمامی ردههای سنی با من باشد.
وی در خصوص مدت قرارداد خود گفت: فعلاً یک ساله قرارداد بستم، اما در جلسه با مسئولان کمیته ملی المپیک عراق، چشمانداز این کشور برای المپیک 2028 لسآنجلس است. با توجه به شرایط و عملکرد این قرارداد، امکان تمدید دارد. قرار است از 5 بهمنماه استارت کار خود را بزنیم.
سرمربی تیم ملی تکواندو عراق در خصوص احتمال استفاده از همکاران ایرانی گفت: جالب اینجا است که هنوز کار خود را شروع نکردهام و با وجودی که از کسی رزومه نخواستم، خیلیها پیام دادند و رزومه فرستادند. نمیدانم اصلاً شمارهام را از کجا آوردند، اما مشخص است که دوست دارند کار کنند. در یک سال و نیمی که در هندوستان بودم و با وجودی که مربیان هندی در کنارم حضور داشتند، با اختیار کامل تمام تمرینات در اختیار من بود.
باقریمعتمد تصریح کرد: نه اینکه نخواهم با کسی کار کنم، اما در شروع کار و برای ارزیابی باید مدتی تنها کار کنم و در صورت نیاز حتماً از مربیان صاحب سبک استفاده خواهم کرد. برای موفقیت و نتیجه باید کار تیمی انجام شود. نباید از حضور همکار کنار خود ترسید، در حالی که برخی مربیان از حضور همکاران قوی میترسند. حضور افراد قوی و صادق کنار آدم باعث پیشرفت خواهد شد.
وی در خصوص برنامههای خود در ابتدای حضور در عراق گفت: برنامه اصلی ما مسابقات کسب سهمیه المپیک قارهای است. در صحبتی که با رئیس کمیته ملی المپیک و رئیس فدراسیون تکواندو عراق داشتم، آنها گفتند با توجه به زمان اندک، زیاد روی کسب سهمیه المپیک حساب نمیکنند و چشمانداز آنها برای چهار سال آینده است. باید کار خود را شروع کنم، اما همچنان امیدوار هستم. دو بازیکن در اوزان 58- و 80- کیلوگرم داریم که بازیکن 80- کیلوگرم عراق موفق به کسب مدال برنز بازیهای آسیایی شده است. امیدوارم با وجودی که هنوز استارت نزدهام، بتوانیم یک سهمیه المپیک پاریس کسب کنیم.
عضو پیشین تیم ملی ایران در مورد اینکه نگرانی بابت عدم نتیجهگیری در عراق نخواهد داشت ، گفت: خیلی خوب است که کار را با یک تیم خوب و کشور با پتانسیل شروع کنیم، اما این هنر نیست. زمانی که به هند رفتم میدانستم کار سختی دارم، اما باور داشتم که آنها انرژی زیادی خواهند گذاشت. در خصوص عراق میدانم پتانسیل خیلی خوبی دارند و دوست دارم با آنها شگفتی خلق کنم. ایمان دارم با توجه به تمرکزی که روی کار دارم این اتفاق خواهد افتاد، اما بچههای آنها نیز باید کمک کند تا اتفاق خوبی را رقم بزنیم.
باقریمعتمد در خصوص عدم اطمینان فدراسیون گذشته و فعلی برای سپردن هدایت تیم ملی به ستارگان نسل گذشته مانند او، یوسف کرمی، علیرضا نصرآزادانی و نفرات دیگر گفت: این جای تأسف دارد. دلیل حضور نصرآزادانی و یوسف کرمی در کشورهای دیگر به خاطر این است که در ایران به آنها بها داده نشد. من نیز همین شرایط را داشتم و در گوشه و کنار گفته بودم که قصد رفتن دارم.
وی افزود: حتی در محل کارم در شهرداری گفتم که زشت است که با این همه افتخار یک سانس در یک سالن ورزشی اجاره کنم، اما دیدم عین خیالشان نیست. تیم ملی را نیز که دیدید و با وجودی که با ساعی آشتی کردیم، اما باز هم هیچ خبری نشد. در نهایت با وجودی که در تکواندو فعالیت داشتم، اما 2 سالم سوخت رفت و در این 2 سال هیچ دعوتی از من نشد. دین خود را به تکواندو ایران ادا کردم، اما نگذاشتند در ایران کار کنم. بالاخره ما در تکواندو شناسنامه بودیم و باید یک بار فرصت داده میشد.
مربی سابق تیم ملی تکواندو در خصوص دلیل عدم استفاده فدراسیون از او گفت: ترس است. آنها میترسند که با هر شرایطی کار نکنیم و دوست ندارند که یک آدم قوی کنارشان باشد و از این موضوع احساس ترس میکنند. این به خاطر جایگاه و مقام است، اما نمیدانند این جایگاه و مقامها هیچ وقت دائمی نیست. تا زمانی که با این تفکر بخواهیم جلو برویم هیچ پیشرفتی نخواهیم کرد. با این همه پتانسیل در تکواندو ایران، در بخش آقایان تنها یک سهمیه کسب کردیم، اما چین 4 یا 5 سهمیه در مجموع دختران و پسران گرفته است.
باقریمعتمد در خصوص اینکه با برطرف شدن اختلافش با ساعی، به نظر میرسید از او استفاده خواهد شد، گفت: شاید مشکل ساعی هنوز حل نشده یا اگر خودش با من مشکلی نداشته باشد، آدمهای اطرافش دوست ندارند که نزدیک ساعی باشم. نمیتوانم گناه کسی را بشویم، شاید مشکلات ساعی با من حل شده، اما برخی آدمها که میشناسید روی ذهنش کار میکنند.
وی در خصوص عدم حضور برخی چهرههای شاخص تکواندو در کمیته فنی گفت: عدم حضور این نفرات برمیگردد به انتقاداتی که برخی از بزرگان تکواندو به صورت درست و دلسوزانه داشتند. خدا شاهد است که انتقادات استاد کریمی، استاد ذوالقدر و برخی از چهرههای بزرگ تکواندو درست است و با آنها نیز مانند من رفتار میکنند. دوستان اعتقاد دارند هر کسی که منتقد فدراسیون است باید از فدراسیون بیرون بماند و این اشتباه است.
نایب قهرمان المپیک لندن تصریح کرد: همه اعضای کمیته فنی قابل احترام هستند، اما امکان حضور چهرهها و بزرگان بیشتری در کمیته فنی وجود دارد. نمیدانم آقا یوسف از کمیته فنی بیرون آمده یا نه، اما هادی افشار را در مجمع کمیته ملی المپیک دیدم که او نیز مینالید. افشار اعلام میکرد به خاطر اینکه به هیچ حرفی گوش نمیکردند و تصمیمات را خودشان میگرفتند و فقط حرف حرف خودشان است از کمیته فنی خارج شده است.
وی با اشاره به ضعف تکواندو ایران در کسب سهمیه المپیک به تسنیم گفت: یک سهمیه را خودتان میدانید با چه روندی گرفتیم. از ابتدا گفتیم رنکینگ را بیخیال شوید و دو سهمیه را از قارهای بگیرید. این همه هزینه کردند و آخرش چه شد؟ برای همین یک سهمیه نیز 30 نفر را به چین بردند و واقعاً کار شاقی نکردند. با این شرایط نمیدانم در المپیک چه کار خواهند کرد.
باقریمعتمد با اشاره به حذف وزن دوم از گزینههای حضور در مسابقات قارهای گفت : دلیل کمیته فنی برای حذف وزن دو چه بوده است؟ سرنوشت متین رضایی چه خواهد شد؟ به نظر میرسد هدف دوستان فقط سهمیه المپیک است و به دنبال مدال المپیک نیستند. اگر قرار به سهمیه است که کسب سهمیه در وزن دو راحتتر است. دوستان نگاهی به رنکینگ این وزن میانداختند که چه نفراتی در این وزن از آسیا سهمیه گرفتند.
مربی سابق تیم ملی تکواندو در خصوص اینکه در صورت دریافت پیشنهاد از ایران حاضر به همکاری خواهد بود، گفت: صددرصد حاضر به کمک هستم. زمان پولادگر نیز از من خواستند و با احترام دعوت کردند و کمک کردم. در حال حاضر نیز هر کجا باشم به تکواندو ایران کمک میکنم و اینگونه نیست که اگر از ایران میروم دلم با ایران نباشد.
1999