باشگاه‌های لیگ برتری چگونه می‌توانند در بخش بانوان تیمداری کنند؟

باشگاه‌های لیگ برتری چگونه می‌توانند در بخش بانوان تیمداری کنند؟

پایگاه خبری فوتبالی- در حالی که نساجی تنها تیم حاضر در لیگ دسته دوم فوتبال بانوان است برای دیگر تیم‌های لیگ برتری دو مسیر محتمل برای حضور در این عرصه وجود دارد.

به گزارش فوتبالی، در پایان فصل بیست‌وسوم لیگ برتر، دستورالعمل حاکم بر قراردادها و سقف بودجه باشگاه‌های لیگ برتری برای سه فصل مسابقاتی 1403 تا 1406 ابلاغ شد. ماده 37 این قانون برای صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها یک شرط مهم دارد که در آن آمده است: «با توجه به الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا در خصوص صدور مجوز حرفه‌ای، باشگاه‌ها مکلف به دارا بودن تیم‌های بانوان در سطوح کشوری و استانی هستند».

این در حالی است که پیش از این گلاره ناظمی مسئول مسابقات بانوان سازمان لیگ فدراسیون فوتبال در گفت‌وگویی تصریح کرده بود: «سه تیم فولاد خوزستان، مس رفسنجان و ذوب‌آهن اصفهان نیز برای شرکت در لیگ دسته دوم فوتبال بانوان درخواست داده‌اند، اما با توجه به انجام قرعه‌کشی مسابقات، فرصت را از دست داده‌اند. با توجه به قرعه‌کشی مسابقات لیگ دسته دوم، تیم‌هایی که قصد گرفتن مجوز حرفه‌ای دارند، می‌توانند مجوز تیمداری در لیگ دسته اول یا برتر را بگیرند».

در چنین شرایطی دو مسیر خرید امتیاز یا راه‌اندازی تیم در سطح استانی، پیش روی متقاضیان تیمداری در بخش بانوان است. برای خرید امتیاز در رده‌های مختلف لیگ بانوان امکان ارائه مبلغ دقیق وجود ندارد، چرا که هر مالکی بسته به شرایط خودش ممکن است روی سرمایه خود (تیمش) قیمت بگذارد، اما قیمت حدودی در سطوح مختلف در لیگ دسته دوم 250 تا 300 میلیون، لیگ دسته یک 500 میلیون تومان، لیگ برتر مبلغ یک تا دو میلیارد عنوان شده است.

پیگیری‌ها حاکی از آن است که خرید امتیاز در لیگ برتر بانوان مخصوصاً با وضعیت جدید کمی سخت‌تر شده است و با توجه به پوشش رسانه‌ای نسبتاً بهتر و ابعاد تبلیغی آسان، اما تیمداری در این سطح حدود هشت میلیارد هزینه دارد و برای ساختن تیم در حد قهرمانی این هزینه تا 10 میلیارد قابل افزایش است.

7474