پایگاه خبری فوتبالی- صبح دیروز خبر رسید سید محمد صفیزاده صاحب امتیاز و مدیرمسئول گروه رسانهای ابرار که روزنامههای ابرار، ابرار ورزشی و ابرار اقتصادی را منتشر میکرد، دار فانی را وداع گفته است.
به گزارش فوتبالی، صفیزاده در هنگام فوت 72 سال داشت و به دلیل عارضه قلبی از دنیا رفت. شناخت از او تنها مربوط به فعالیتش در گروه رسانهای ابرار نیست. صفیزاده در ورزش و بخش مدیریت ورزشی هم فعالیت کرده بود.
شاید خیلیها یادشان نباشد اما او در تیرماه ۱۳۷۲ رییس فدراسیون فوتبال ایران هم شد که البته یکی از اتفاقات تلخ فوتبال ایران در رده ملی یعنی حذف تیم ملی از مرحله دوم مسابقات انتخابی جام جهانی ۱۹۹۴ در دوران ریاست او در فدراسیون فوتبال اتفاق افتاد.
اما اگر از آنها باشید که بیش از 3 دهه است فوتبال ایران را دنبال میکنند حتما به یاد دارید که صفیزاده یک باشگاه هم تاسیس کرد. صفیزاده در دورانی که در معاونت وزارت کشاورزی مشغول فعالیت بود باشگاه کشاورز تهران را تاسیس کرد.
این باشگاه با سرمایهگذاری فراوان و با هدف خروج فوتبال ایران از دوقطبی «پرسپولیس – استقلال» تاسیس شد. سرمایه گذاری عجیب و غریب این باشگاه خیلی زود توجه ستارههای فوتبال ایران را به خودش جلب کرد.
کریم باقری، مجید نامجو مطلق، سید مهدی ابطحی، زنده یاو سیروس قایقران، سید علی افتخاری، محمدحسن انصاریفرد، مرتضی کرمانیمقدم، جواد زرینچه، رضا حسنزاده، جمشید شاهمحمدی، نادر محمدخانی، کوروش برمک، کریم باقری، رضا شاهرودی، پژمان جمشیدی، زنده یاد فریبرز مرادی، علی آذری و فرهاد مجیدی از جمله ستارههایی بودند که با قراردادهای خوب به کشاورز رفتند و این تیم را تبدیل به یک تیم پرمهره و جذاب کردند.
اما مثل اغلب تیمهایی که به این شکل و با سرمایهگذاری بالا شروع به کار میکنند عمر زیادی نداشت. در نتیجهگیری هم چندان موفق عمل نکرد و بهترین عنوانی که به دست آورد چهارمی لیگ آزادگان بود. شاید به دلیل همین عدم نتیجه گیری هم بود که کمکم از نظر بودجه و سرمایه تضعیف شد و جذابیتش را از دست داد و خیلی زود از صحنه فوتبال ایران محو شد.
با این وجود آن تیم جذاب که کیت اولش شبیه کیت همیشگی تیم ملی برزیل و باشگاه صنعت نفت آبادان بود در ذهن خیلی از فوتبالدوستان ایرانی باقی مانده و نام کشاورز با نام صفیزاده گره خورده است. صفی زاده بعد از تجربه ناموفق کشاورز دیگر به سراغ باشگاهداری نرفت و ترجیح داد روی کار رسانهای تمرکز کند.
عادل فردوسی پور تهیه کننده و مجری برنامه متوقف شده نود، در سالهای اول ظهور برنامه نود، صفی زاده را حتی به عنوان کارشناس روی آنتن برد.
1359