از جهنم به بهشت؛ علیپور گل زد و گریه کرد! (عکس)

از جهنم به بهشت؛ علیپور گل زد و گریه کرد! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- علی علیپور بعد از خراب کردن چند فرصت گل بالاخره توانست در نیمه دوم دروازه خیبر را باز کند.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس امروز در اولین مسابقه بعد از قطع همکاری با خوان کارلوس گاریدو و در حالی که کریم باقری به عنوان سرمربی موقت روی نیمکت این تیم نشسته بود مقابل خیبر خرم آباد قرار گرفت و موفق شد با نتیجه 1-2، مهمانش را شکست دهد.

بعد از مدت‌ها پرسپولیس به صورت همزمان از دو مهاجم یعنی عیسی آل کثیر و علی علیپور در ترکیب اصلی استفاده کرد و این یکی از مهم‌ترین نشانه‌های تغییر در کادر فنی پرسپولیس بود.

علیپور در حالی در ترکیب اصلی قرار گرفته بود که در چند بازی گذشته نمایش ضعیفی داشت و از سوی هواداران و کارشناسان و حتی پیشکسوتان پرسپولیس به شدت تحت فشار قرار گرفته بود.

با رفتن گاریدو و آمدن باقری تصور می‌شد علیپور از نظر روحی وضعیت بهتری پیدا کند و در زمین موثرتر ظاهر شود. اما آنچه در نیمه اول بازی با خیبر دیدیم حتی از همه نمایش‌های علیپور در این فصل هم بدتر بود.

در دقیقه 7 پاس ناامیدکننده علیپور فرصت ضد حمله را از پرسپولیس گرفت. در دقیقه 19 علیپور یک فرصت تک به تک بسیار ایده‌آل را خراب کرد. در دقیقه و بعد از حرکت خوب یاسین سلمانی توپ در موقعیت مناسبی زیر پای علیپور افتاد اما ضربه او این بار هم توسط دروازه‌بان خیبر مهار شد.

این فرصت‌سوزی‌ها باعث شد بخشی از هواداران این تیم که در ورزشگاه شهدای شهر قدس حاضر بودند علیه علیپور شعار بدهند و خواستار تعویض او شوند. کریم باقری از این اتفاق ناراحت بود و خواستار توقف شعارها شد. در شروع نیمه دوم اما علیپور یک فرصت خوب دیگر را هم از دست داد.

در حالی که علیپور به وضوح تحت فشار بود در دقیقه 53 و با پاس عمقی و دیدنی سروش رفیعی از نیمه زمین خودی، علیپور از آفساید فرار کرد و توانست بعد از وارد شدن به محوطه جریمه خیبر دروازه این تیم را باز کند.

مهاجم پرسپولیس با این گل کمی از زیر فشار شعارها خارج شد و به نظر می‌رسید به شدت احساساتی شده است. در برخ نماهای دوربین‌ها هم این طور به نظر می‌رسید که او از شدت فشار گریه می‌کند.

بعد از این گل تماشاگرانی که تا چند دقیقه پیش در حال شعار دادن علیه علیپور بودند ناگهان شروع به تشویق این بازیکن کردند و وضعیت در کمتر از 5 دقیقه برای این بازیکن تغییر کرد و می‌توان گفت او از جهنم به بهشت رسید.

این چهارمین گل علیپور در این فصل از لیگ برتر بود. البته علی علیپور در دقایق پایانی این بازی توانست یک گل دیگر هم بزند اما داور مسابقه پس از بازبینی صحنه، این گل را مردود اعلام کرد.

علیپور دو پاس گل هم در این فصل داده و از نظر آماری عملکرد چندان بدی نداشته است اما تعداد فرصت‌هایی که از دست داده زیاد بوده و به همین دلیل زیر فشار انتقادات قرار دارد.


1359