اسطوره فرانسه مسی را بهتر از امباپه می‌داند!

اسطوره فرانسه مسی را بهتر از امباپه می‌داند!

پایگاه خبری فوتبالی - هوگو لوریس هرگونه مقایسه بین کیلیان امباپه و لیونل مسی را رد کرد و فوق ستاره آرژانتینی را منحصر به فرد دانست.

به گزارش فوتبالی، مسی، برنده هشت توپ طلا، پرافتخارترین بازیکن تمام دوران است و در سال ۲۰۲۲ با غلبه بر هم‌تیمی سابق خود در پاری سن ژرمن، امباپه، جام جهانی را به مجموعه افتخارات تاریخی خود افزود. این بازیکن فرانسوی پیش از این در سال ۲۰۱۸ نیز قهرمانی در این رقابت‌ها را تجربه کرده است.

امباپه اکنون با ثبت ۳۳ گل در اولین فصل حضورش در رئال مادرید، شهرت خود را به عنوان یک کهکشانی دیگر افزایش می‌دهد. او به توپ طلای خود چشم دوخته است، که به تثبیت میراثش در میان بزرگان کمک خواهد کرد.

لوریس، هم‌وطن امباپه، در پاسخ به سوالی درباره هم‌سطح بودن استعداد امباپه با مسی گفت: "آیا امباپه شبیه مسی است؟ نه، مسی منحصر به فرد است. مقایسه او با هر کسی کاملا غیرممکن است".

لوریس درباره احتمال حضور مسی در جام جهانی ۲۰۲۶ برای دفاع از عنوان قهرمانی گفت: "من آرژانتین را بدون مسی در جام جهانی بعدی نمی‌بینم. فکر می‌کنم او خواهد بود. او هنوز بازی می‌کند و از فوتبال لذت می‌برد. این تصمیم اوست، اما مطمئنا ما می‌خواهیم به تماشای بازی او ادامه دهیم. من احترام زیادی برای لئو قائلم. برای من او بدون شک در صدر فهرست بهترین بازیکنان تاریخ قرار دارد. من از نسلی هستم که توانست لئو را تماشا کند و مقابل او بازی کند".

مسی اکنون در اینتر میامی در ایالات متحده به بازی در سطح باشگاهی مشغول است. لوریس نیز با لس‌آنجلس اف‌ سی در لیگ ام ال اس حضور دارد. او درباره تاثیر فوق ستاره آمریکای جنوبی بر فوتبال داخلی آمریکا افزود: "من فکر می‌کنم ام ال اس سال به سال در حال تکامل، بهبود و قوی‌تر شدن است. بدیهی است که از زمان ورود مسی به میامی، این لیگ در سراسر جهان توجه بسیار بیشتری را به خود جلب کرده است و این برای وجهه آن فوق‌العاده است. علاوه بر این، رقابت در ام ال اس به دلیل حضور چهره‌های بسیار مهمی مانند لوئیس سوارز، جوردی آلبا و بسیاری دیگر که تجربه و کیفیت خود را به همراه می‌آورند، روز به روز جذاب‌تر می‌شود. از سوی دیگر، می‌خواهم بگویم که تحت تاثیر قرار گرفته‌ام. بازیکنان زیادی بودند که وقتی وارد شدم نمی‌شناختم و آنها واقعا بسیار خوب و با استعداد هستند. مطمئنا در آینده می‌توانند در اروپا بازی کنند. تاکنون، این یک تجربه بسیار خوب برای من بوده است."

لوریس در طی روزهای آتی خود را برای دیدار دیگری با مسی آماده می‌کند. لس‌آنجلس اف ‌سی قرار است روز چهارشنبه در کالیفرنیا در دور رفت مرحله یک ‌چهارم نهایی جام قهرمانان کونکاکاف به مصاف اینتر میامی برود.