گزارش ویژه/ ۱۰ نکته از هفته ۲۴ لیگ برتر؛ تغییر معادلات در بالای جدول

گزارش ویژه/ ۱۰ نکته از هفته ۲۴ لیگ برتر؛ تغییر معادلات در بالای جدول

پایگاه خبری فوتبالی- از نظر زمانی بله ولی از نظر مکانی تفاوت داشت. رحمتی و پرسپولیس شش سال بعد از چیپ فرشید که به آخرین حضور رحمتی در استقلال منجر شد دوباره در نوروز مقابل هم قرار گرفتند تا این بار سید به سبک خودش انتقام آن باخت تلخ را بگیرد. آنجا جام از دست استقلال سُر خورد و شاید این بار از دست پرسپولیس در برود.

دو: آخرین باری که پرسپولیس در لیگ باخت به هفته سیزدهم مقابل مس رفسنجان برمی‌گردد. باختی سه‌گله که بلیت رفتن گاریدو را اوکی کرد. بعد از آن باخت، پرسپولیس هر بار که باخت یک جام را از دست داد. باخت مقابل سپاهان در اراک ، سوپرجام را از این تیم گرفت، باخت دوباره مقابل سپاهان آنها را از جام حذفی اوت کرد و باخت مقابل الهلال به معنای حذف از لیگ نخبگان بود. آیا باخت مقابل شمس‌آذر هم به معنای از دست رفتن لیگ خواهد بود؟

سه: پرس و پرس و پرس. این تاکتیک سیدمهدی برای شکست دادن پرسپولیس بود. همیشه نوشته‌ایم که برای بردن پرسپولیس باید با توانی بیش از حد معمول بازی کنید. تیم رحمتی آنقدر دوید و جنگید تا برد. قزوینی ها بر سر کوچکترین توپها هم پا پس نکشیدند تا پرسپولیس را وادار به اشتباه کنند. آنها با سه نفر در خط جلو جوری به کنعانی و پورعلی‌گنجی و سروش فشار آوردند که بازی پرسپولیس از عقب زمین شکل نگیرد. این پرس به حدی بود که کارتال مجبور شد دو نفر از آنها را بین دو نیمه تعویض کند. کاری به اخبار و شایعات نداریم اما مدافعان پرسپولیس در نیمه اول پراشتباه بودند.

چهار: بدترین ورژن کارتال را در قزوین دیدیم، از آن چهره نسبتا آرام در بازیهای قبل به یک سرمربی عصبی و پرخاشگر تبدیل شده بود که در همان نیمه اول به زمین و زمان معترض بود، با سه تعویض بد در بین دو نیمه کمر تیمش را شکست و در پایان بازی با سرمربی حریف هم دست نداد تا یک نمره منفی بزرگ در کارنامه‌اش ثبت شود.

پنج: مقدمات باخت پرسپولیس چند روز قبل در برنامه شبکه نسیم ۴۰۴ شکل گرفت. انگشت اتهام یحیی به سمت پرسپولیس نشانه رفت و دهانی که بی‌موقع باز شد تا سیل حواشی به سمت قهرمان چند سال اخیر فوتبال ایران روانه شود. یحیی هم خودش باخت و هم پرسپولیس ِرا بازنده کرد بدون آنکه از این تیم و افراد مرتبط در آن ماجرا رفع اتهام شود.آب رفته شاید حالا حالاها به جوی بازنگردد!

شش: اگر پرسپولیسیها بی‌خیال بیرانوند شوند شاید برای خودشان هم بهتر باشد. آتش کینه و فحاشی به دروازه بانی که به هر دلیلی آنها را ترک کرده دامن خود پرسپولیس را بیشتر گرفته تا به خرمن تراکتور آسیبی بزند. آنها در آرامش کامل بازی حساسشان مقابل آلومینیوم را بردند تا یکه و تنها در صدر قرار بگیرند. 

هفت: همه چیز برای جام بیست و چهارم در دستان تراکتوریهاست. چهار امتیاز اختلاف با پرسپولیس و دو امتیاز اختلاف با سپاهان با یک بازی کمتر بهترین شرایط را برای پاره‌شدن طلسم قهرمان نشدن تراکتور فراهم کرده است‌ از نظر فنی و روحی آنها در بهترین شرایط ممکن به سر می‌برند و حالا با یک استقلال مریض سر و کار دارند.ببرند اختلاف با سپاهان ۵ و با پرسپولیس ۷ امتیاز می شود. آن وقت تراکتور می تواند در صورت حفظ اختلاف امتیاز در چهار هفته پیش رو و حتی در پایان هفته ۲۸ لیگ برتر، جشن قهرمانی بگیرد. شانس خوب تراکتور این است که پرسپولیس و سپاهان هم در ورزشگاه آزادی بازی دارند و حتی می تواند جشن قهرمانی با تساوی پرسپولیس و سپاهان به هفته ۲۷ هم کشیده شود. 

هشت: در اصفهان حضور یک علی نعمتی آماده! برای شکست فولاد کافی بود. ذهن نگارنده یاری نمی‌کند که آیا بازیکنی تاکنون در لیگ فوتبال ایران در هر سطحی و در یک بازی به تیم خودش دو گل زده یا نه، ولی این اتفاق بی سابقه به نظر می‌رسد. حالا سپاهان هم بعد از چند بازی درجا زدن دوباره شانس قهرمانی دارد ولو نه چندان زیاد. آنها امیدوارند تراکتور بلغزد.

نه: استقلال بوژویچ زور می‌زند که بهتر باشد ولی کماکان زوری ندارد. این لیگ لعنتی برای آبیها همچنان کابوس‌وار ادامه دارد. هر چقدر هم تیمهای همسایه استقلال امتیاز می‌دهند به حال استقلال فرقی ندارد، چون نمی‌برد. 

ده: ته جدول با دو استعفا همراه بود، رفتن خطیر از نساجی که هر چقدر تلاش کرد و بازیکن گرفت این تیم از قعر جدول جدا شود با اتفاقات اول فصل و بقیه ماجراها نشد و استعفای پورموسوی از مس رفسنجان که بعد از اتفاقات مس‌گیت کمر این تیم با هیچ مدیر و مربی همچنان راست نمی‌شود. در انتهای جدول شمس آذر و استقلال خوزستان با بردهایشان کمی از وضعیت خطر فاصله گرفتند و هوادار در یزد با بردن چادرملو‌ کورسوی امیدی برای ماندن پیدا کرد.

گزارش از پیمان خنافری/ پایگاه خبری فوتبالی