سورپرایز کارتال برای پرسپولیسی‌ها؛ عنایت‌زاده فیکس شد!

سورپرایز کارتال برای پرسپولیسی‌ها؛ عنایت‌زاده فیکس شد!

پایگاه خبری فوتبالی- اسماعیل کارتال در تقابل پرسپولیس با استقلال خوزستان با یک جوان 20 ساله فرصت داده است.

به گزارش فوتبالی، روزی که اسماعیل کارتال به‌عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، به هواداران قول داد تا روزهای خوبی را به ارمغان بیاورد اما برنامه‌ریزی عمده او برای فصل آینده خواهد بود. سرمربی ترکیه‌ای وعده داد در ترکیب تیم خود از بازیکنان جوان هم استفاده می‌کند و حالا با گذشت چند هفته، وعده خود را عملی کرده است.

پرسپولیس کمتر از یک ساعت دیگر در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار بگیرد و برای کسب سه امتیاز مسابقه تلاش کند. اسماعیل کارتال هم در این مسابقه به علیرضا عنایت‌زاده جوان فرصت داده و نام این هافبک 21 ساله جلوتر از میلاد سرلک و مسعود ریگی در ترکیب اصلی قرمزهای تهران دیده می‌شود و او جای محمد خدابنده‌لو را در ترکیب قرمزها گرفته است.

عنایت‌زاده پیش از این مسابقه مجموعا دو مرتبه به عنوان یار تعویضی در ترکیب پرسپولیس قرار گرفته بود و 18 دقیقه برای قرمزها به میدان رفته است. علیرضا حالا و در تقابل با استقلال خوزستان این فرصت را دارد تا کیفیت فنی خود را به هواداران پرسپولیس نشان دهد و شاید تبدیل به مهره اصلی کارتال در پست 6 شود.

درباره عنایت‌زاده بد نیست به این نکته اشاره کنیم که امروز روز تولد اوست و او بهترین کادوی تولد ممکن را از سرمربی تیمش گرفته است.