تیم سیمئونه به کورس قهرمانی لالیگا برگشت؟

تیم سیمئونه به کورس قهرمانی لالیگا برگشت؟

پایگاه خبری فوتبالی - در هفته سی ام از رقابت های لالیگای اسپانیا، سویا و اتلتیکو مادرید به مصاف هم رفتند و در نهایت در این بازی اتلتیکو مادرید موفق شد با نتیجه دو بر یک سویا را شکست بدهد و هر سه امتیاز بازی را به دست بیاورد.

به گزارش فوتبالی ، در این هفته از رقابت های لالیگا هم رئال مادرید و هم بارسلونا امتیاز از دست دادند. در حقیقت رئال مادرید با نتیجه دو بر یک مقابل والنسیا شکست خورد و بارسا هم مقابل رئال بتیس به نتیجه تساوی یک بر یک رسید. همین قضیه فرصتی را برای اتلتیکو مادرید ایجاد کرد تا بتواند اختلاف امتیاز خود را با رئال و بارسا کاهش بدهد.

حالا اتلتیکو مادرید با پیروزی مقابل سویا، به امتیاز 60 رسیده است. رئال مادرید 63 امتیازی است و اختلاف اتلتیکو مادرید با رئال مادرید که در رده دوم است، تنها سه امتیاز است. بارسا هم 67 امتیازی است و به این ترتیب تیم دیگو سیمئونه با صدر جدول تنها هفت امتیاز فاصله دارد. این در حالی است که هنوز هشت بازی دیگر در لالیگا باقی مانده است که یکی از این بازی ها رویارویی رئال مادرید و بارسلونا است.

تک گل سویا را مقابل اتلتیکو، لوسین آگومه در دقیقه هفت بازی به ثمر رساند. گل های اتلتیکو مادرید را هم خولین آلوارز در دقیقه 25 از روی نقطه پنالتی و پابلو باریوس در دقیقه 93 به ثمر رساند.