پاداش استاندار مازندران به بازیکنان نساجی در صورت شکست پرسپولیس

پاداش استاندار مازندران به بازیکنان نساجی در صورت شکست پرسپولیس

پایگاه خبری فوتبالی- استاندار مازندران در آستانه بازی حساس تیم فوتبال نساجی برابر پرسپولیس در محل اردوی این تیم در قائمشهر حاضر شد و برای بازیکنان و کادر فنی این تیم مازندرانی در صورت پیروزی برابر سرخپوشان تهرانی پاداش ویژه تعیین کرد.

به گزارش فوتبالی، مهدی یونسی رستمی شامگاه سه‌شنبه با حضور در اردوی تیم نساجی در آستانه بازی حساس مقابل پرسپولیس، با اعضای تیم دیدار و گفت‌وگو و اهمیت و علاقه وافر مردم استان را به این تیم بازگو کرد.

استاندار مازندران از نساجی به‌عنوان سمبل و نگین ورزش این خطه یاد کرد و گفت: با تمام قوا به‌خاطر مردم شریف استان تا پایان لیگ بجنگید و امیدها را بازگردانید.

یونسی رستمی با بیان اینکه بنده عملگرا هستم و حرفی نمی‌زنم که به آن عمل نکنم، تاکید کرد: علاوه بر اینکه پاداش ویژه‌ای برای شما در نظر خواهم گرفت، قول می‌دهم فصل آینده امکانات مورد نیاز باشگاه نساجی را برای استقرار دایم تیم در استان فراهم کنم.

وی بازیکنان این تیم را مرواریدهای گران‌بهای فوتبال استان دانست و بر اهمیت وحدت تیم و نقش موفقیت‌های نساجی در تاریخ و فرهنگ مازندران تأکید کرد.

ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر عصر امروز -سه‌شنبه- و در فاصله سه روز مانده تا دیدار حساس نساجی مقابل پرسپولیس پس از مدت‌ها با حضور هواداران میزبان تمرین نساجی بود.

تیم فوتبال نساجی مازندران پس از مدت‌ها عصر امروز با حضور هوادارانش در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر تمرینش را برگزار کرد تا انرژی و انگیزه بیشتری برای دیدار با پرسپولیس به تیم تزریق شود.

بنا به اعلام باشگاه نساجی مازندران، جلسه تمرین این تیم از ساعت ۱۷ امروز -۱۹ فروردین- در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر آغاز شد و هواداران نیز در ورزشگاه حضور یافتند تا تیم شهرشان را برای دیدار دشوار و حساس‌شان در هفته بیست‌وششم که جمعه -۲۲ فروردین- مقابل پرسپولیس در قائمشهر برگزار می‌شود، تشویق کنند.

برگزاری تمرینات نساجی در قائمشهر یکی از درخواست‌های همیشگی هواداران این تیم است که به دلیل نداشتن زمین تمرین مناسب از سال‌ها پیش تا کنون شکل منظمی ندارد. محل استقرار و تمرین‌های نساجی در سال‌های اخیر تهران است و این تیم فقط برای انجام بازی‌های خانگی‌اش راهی مازندران می‌شود.

طی سال‌های گذشته معمولا هنگام حضور نساجی در مازندران یک جلسه تمرینی این تیم با حضور هواداران در ورزشگاه شهید وطنی برگزار می‌شد. اما همین موضوع نیز در ماه‌های گذشته کمرنگ‌تر شد که بارها اعتراض هواداران نساجی را به دنبال داشت. نساجی‌چی‌ها بر این باورند که تمرین تیم‌شان در شهری دیگر و دور بودن بازیکنان از فضای هواداری و محیط اجتماعی شهر فوتبالی قائمشهر سبب شده که روحیه و انگیزه لازم به تیم تزریق نشود.