پایگاه خبری فوتبالی- جوئل کوجو نتوانسته در استقلال خودش را نشان بدهد و در خط حمله آبیها ضعیف عمل کرده است.
به گزارش فوتبالی، کوجو با درخشش در بازی ایران مقابل قرقیزستان در مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی 2026 نامش را بر سر زبانها انداخت و با دو گلی که وارد دروازه بیرانوند کرد حسابی خودش را در فوتبال ایران مطرح کرد. همین عامل باعث شد مدیران سابق یعنی شهریاری و سمیعی استقلال فریب بخورند و او را بدون دقت و کارشناسی مثل دیگر کارهای اشتباهشان جذب کنند و با پرداخت مبلغ رضایتنامه کوجو با او قراردادی 3 ساله منعقد کنند.
هواداران استقلال امیدوار بودند که این مهاجم قرقیزستانی عملکرد خوبی در خط آتش تیمشان داشته باشد و بتواند گلهای زیادی را به ثمر برساند. اما نهتنها این اتفاق نیفتاده بلکه کوجو به علت عملکرد ضعیف نیمکتنشین محمدرضا آزادی شده است!
این مهاجم قرقیزستانی که از نیم فصل دوم پیراهن استقلال را برتن کرده تنها یکبار موفق شده برای آبیها گلزنی کند. گل مقابل الشرطه در لیگ نخبگان آسیا که با سانتر هوشمندانه ابوالفضل جلالی بهدست آمد.
کوجو با آن همه سر و صدا عملکرد مشابهی با مسعود جوما و گوستاوو بلانکو در فصل جاری داشته و به مانند آنها تنها یک گل برای آبیها به ثمر رسانده است! در روزهای اخیر هواداران استقلال بارها در فضای مجازی از این مهاجم قرقیزستانی انتقاد کردند و خواستار جدایی او شدهاند. البته که فسخ قرارداد کوجو تبعاتی برای باشگاه استقلال خواهد داشت و مدیران باید به یک توافق دوجانبه با این مهاجم دست پیدا کنند.
9098