رسمی؛ اتلتیکو مادرید قراردادش با کمپانی آمریکایی را تمدید کرد

رسمی؛ اتلتیکو مادرید قراردادش با کمپانی آمریکایی را تمدید کرد

پایگاه خبری فوتبالی - اتلتیکو مادرید، قرارداد خود را با نایکی، تامین کننده لباس‌های ورزشی، تا سال 2035 تمدید کرد. این خبر روز پنجشنبه توسط این باشگاه اسپانیایی اعلام شد.

به گزارش فوتبالی، روخی‌بلانکوس، مبلغ قرارداد را فاش نکرده‌ است اما نشریه ای اس پی ان مدعی شده که اتلتیکو تقریبا دو برابر قرارداد قبلی خود، یعنی 28 میلیون یورو در سال، دریافت خواهد کرد.

 اتلتیکو، پس از پاری‌سن‌ژرمن و بارسلونا، به سومین باشگاه برتر اروپا در رده‌بندی نایکی تبدیل شده است.

در بیانیه باشگاه آمده است: "نایکی، رهبر بازار جهانی ورزش، و اتلتیکو مادرید، همکاری خود را تا سال 2035 ادامه خواهند داد".

قرارداد قبلی اتلتیکو با نایکی قرار بود در سال 2026 به پایان برسد. آنها از سال 2001 با یکدیگر همکاری می‌کنند.

اتلتیکو و نایکی در حال آماده‌سازی یک برنامه ویژه برای فصل آینده به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد همکاری خود هستند.

در این بیانیه آمده است: "نایکی در طول رشد چشمگیر ما در سال‌های اخیر همراه ما بوده است، دورانی که در آن 16 عنوان قهرمانی، به ویژه دو عنوان قهرمانی لالیگا برای مردان و سه عنوان قهرمانی لیگ برای بانوان، و همچنین شش افتخار اروپایی را کسب کرده‌ایم. با امضای این تمدید، با همان روحیه و جاه‌طلبی که از ابتدا ما را متحد کرده است، به آینده نگاه می‌کنیم، به این امید که بتوانیم به رشد خود ادامه دهیم و با چالش‌های بیشتری روبرو شویم، که اولین آن، جام باشگاه‌های جهان در ایالات متحده در تابستان امسال است".

اتلتیکو مادرید که از کورس قهرمانی لالیگا جا مانده است و دیگر امیدی به رسیدن به صدر جدول ندارد، چشم به مسابقات جام باشگاه‌های جهان در تابستان دوخته است. 

شاگردان سیمئونه با پاری سن ژرمن، سیاتل ساندرز و بوتافوگو هم‌گروه هستند.