دلداری استاد به شاگرد؛ یحیی، رامین را در آغوش گرفت!

دلداری استاد به شاگرد؛ یحیی، رامین را در آغوش گرفت!

پایگاه خبری فوتبالی- در پایان بازی استقلال مقابل فولاد یحیی گل‌محمدی به سمت رامین رضاییان رفت و به او دلداری داد. 

به گزارش فوتبالی، استقلال در مصاف پنج شنبه شب خود مقابل فولاد خوزستان تن به شکست داد تا بعد از 1613 روز روند شکست‌ناپدیزی‌اش مقابل این تیم قطع شود. فولاد نهمین باخت این فصل آبی‌ها در رقابت‌های لیگ برتر را رقم زد. 

در این مسابقه رامین رضاییان، حواشی زیادی داشت. او بین دو نیمه با هم‌تیمی‌های خودش دچار چالش شد. حاضر نشد در رختکن تیم حضور پیدا کند. بر سر آرش رضاوند فریاد زد و البته یک موقعیت ایده‌آل را هم به دلیل اینکه توپش به تیر دروازه برخورد کرد از دست داد. 

رامین که با تاثیرگذاری روی 14 گل این فصل استقلال بهترین عملکرد را داشته در پایان مسابقه به شدت ناراحت بود. رامین از زمان حضورش در استقلال روزهای پرچالشی را داشته و این تیم با اشتباهات پی در پی مدیران خود به یک تیم کاملا معمولی و کوچک بدل شده است. 

بعد از سوت پایان مسابقه صحنه جالبی رقم خورد و یحیی گل‌محمدی به سمت رامین رضاییان رفت و به او دلداری داد و شاگرد سابق خود را در آغوش کشید. رامین در مقطعی که یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس بود برای دومین مقطع پیراهن قرمزها را برتن کرد و نیم فصل برای پرسپولیس بازی کرد. 

قرارداد رامین با استقلال یک‌ساله بوده و هنوز مشخص نیست که او فصل آینده در استقلال می‌ماند یا از این تیم جدا می‌شود. بحث تمدید قرارداد او در روزهای آینده احتمالا به یک سوژه جنجالی خبری تبدیل خواهد شد.