پایگاه خری فوتبالی - در پی پیروزی 4-0 میلان مقابل اودینزه، سرجیو کونسیسائو، سرمربی میلان، از هواداران اودینزه به خاطر تشویق مایک منیان، دروازهبان میلان، پس از برخورد او با الکس خیمنز، همتیمیاش، در نیمه دوم و خروجش با برانکارد، قدردانی کرد.
به گزارش فوتبالی، در دقیقه 51 بازی، زمانی که میلان 2-0 از اودینزه پیش بود، منیان برای دفع توپ از محوطه جریمه خارج شد و با خیمنز برخورد کرد. منیان در سفر قبلی میلان به اودینزه در ژانویه 2024 قربانی توهینهای نژادپرستانه شده بود و پس از شنیدن شعارهای نژادپرستانه هواداران محلی، برای مدت کوتاهی زمین را ترک کرد.
کونسیسائو به شبکه اسکای اسپورت گفت: "من تحت تاثیر قرار گرفتم. بازیکن روی زمین، هرج و مرج اطراف او... باید از هواداران اودینزه تعریف کنم. بازیکن یک چیز است و انسان چیز دیگری. آنها میتوانند بازیکن را هو کنند، اما انسان را نه. آن تشویق یک حرکت باورنکردنی بود، در 40 سال فوتبال کمتر حرکتی شبیه به آن دیدهام. اکنون مایک برای انجام آزمایشها در بیمارستان است".
بازیکنان میلان به سرعت به کادر پزشکی تیم اشاره کردند تا به منیان رسیدگی کنند که برای لحظهای بیهوش به نظر میرسید.
روسونری با 51 امتیاز در رده نهم جدول قرار دارد و شش بازی تا پایان یک فصل عمدتا ناامیدکننده باقی مانده است.
کونسیسائو، که تیمش تنها سه بازی از هشت بازی اخیر خود را برده است، گفت: "امروز ما یک تیم بودیم، اما فقط سه امتیاز است. اکنون بلافاصله به آتالانتا فکر میکنیم. به هر حال یک تیم منسجم و متعادل و همچنین از نظر فیزیکی آماده دیدم. زمان برای کار روی آن وجود داشت، مهم بود که 2-3 هفته برای کار کردن داشته باشیم".
میلان هفته آینده میزبان آتالانتا رده سومی خواهد بود و سپس در بازی برگشت نیمهنهایی کوپا ایتالیا به مصاف اینتر خواهد رفت که بهترین شانس آنها برای کسب سهمیه حضور در رقابتهای اروپایی فصل آینده است.