رقابت تنگاتنگ؛ کاپیتان سابق تراکتور دوباره بیخ گوش بیرانوند!

رقابت تنگاتنگ؛ کاپیتان سابق تراکتور دوباره بیخ گوش بیرانوند!

پایگاه خبری فوتبالی- محمدرضا اخباری رقابت تنگاتنگی با علیرضا بیرانوند در کسب دستکش طلایی لیگ برتر دارد.

به گزارش فوتبالی، دیدار دیروز تیم‌های گل‌گهر سیرجان و آلومینیوم اراک با تساوی بدون گل پایان یافت تا این مسابقه، تنها بازی بدون گل هفته بیست و ششم لیگ برتر باشد.

دیداری که محمدرضا اخباری توانست با بسته نگه داشتن دروازه خود، نخستین کلین‌شیت سال جدید خود را دشت کند تا تعداد دفعات بسته نگه داشتن دروازه خود در طول فصل را به عدد ۱۴ برساند و با علیرضا بیرانوند برابر شود.

با دو گلی که تراکتور در بازی دیروز برابر چادرملو اردکان دریافت کرد، در حال حاضر علیرضا بیرانوند و محمدرضا اخباری با ۱۴ کلین‌شیت در صدر جدول دستکش طلایی لیگ برتر قرار دارند تا شاهد رقابت فشرده‌ای بین این دو دروازه‌بان شناخته‌شده باشیم.

باید منتظر ماند و دید در ۴ هفته پیش رو کدام دروازه‌بان خواهد توانست از دیگری جلو زده و در پایان فصل دستکش طلایی لیگ را از آن خود کند. البته باید اشاره کرد که بیرو باتوجه به بازی عقب افتاده تراکتور برابر فولاد، یک بازی بیشتر از اخباری فرصت خواهد داشت.

1997