پایگاه خبری فوتبالی- با هماهنگی و اقدام باشگاه پرسپولیس، به منظور تسهیل رفت و آمد بانوان هوادار به ورزشگاه آزادی در روز جمعه، از چهار گوشه تهران اتوبوسهایی به مقصد ورزشگاه آزادی حرکت خواهند کرد.
به گزارش فوتبالی و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان ایران، روز جمعه از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی و در چارچوب دیدارهای هفته بیست و هفتم لیگ برتر خلیج فارس میزبان تیم سپاهان خواهند بود.
این بازی با رای ارکان قضایی فدراسیون فوتبال تنها با حضور بانوان تماشاگر برگزار خواهد شد.
باشگاه پرسپولیس در همین راستا با مساعدت شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، تدابیر خاصی را برای تکریم بانوان پرسپولیسی و تسهیل در رفت و آمد (رایگان) آنها تدارک دیده است.
این اتوبوسها پیش از بازی، از ساعت ۱۴ روز جمعه، ۲۹ فروردین، از میدان راهآهن، میدان رسالت، میدان صادقیه، میدان نماز (شهر ری) و میدان ونک به سمت ورزشگاه حرکت خواهند کرد و پس از بازی نیز به این مقاصد بازمیگردند.
بدیهی است؛ بانوان گرامی که قصد دارند برای حمایت از سرخپوشان و تماشای این رقابت فوتبالی مهیج راهی این مسابقه شوند باید از قبل نسبت به تهیه بلیت ورزشگاه از طریق سامانه فوتبال تیکت اقدام کرده باشند.