شرط پرز برای بازی کردن زنان رئال در برنابئو

شرط پرز برای بازی کردن زنان رئال در برنابئو

پایگاه خبری فوتبالی- ملانی لئوپولز بازیکن تیم زنان رئال مادرید در گفت‌و‌گویی از عدم انجام بازی این تیم در برنابئو صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، تیم فوتبال زنان رئال مادرید حدود پنج سال قبل تاسیس شد تا هم باشگاه رئال مادرید در بخش زنان حضور داشته باشد و هم بتواند رقیب جدی برای بارسلونا در این بخش باشد. رئالی‌ها از همان ابتدا ورزشگاه آلفردو دی استفانو را برای تیم زنان معرفی کردند تا این تیم در آنجا بازی کند. اما رویای بازیکنان این تیم حضور در برنابئو است.

ملانی لئوپولز چندی قبل در یک مصاحبه درباره این موضوع گفته است: از فلورنتینو پرسیدم آیا می‌شود ما هم یک بازی در برنابئو انجام دهیم؟ پرز گفت: هر زمانی جام بردید به برنابئو خواهید آمد.  

با این شرط پرز و اینکه رئال مادرید احتمالا امسال هم دستش از جام کوتاه خواهد ماند، این تیم سال آینده هم به برنابئو نخواهد رفت تا بازیکنان این تیم همچنان حسرت بازی در یکی از زیباترین استادیوم‌های جهان را بخورند.

لئوپولز همچنین درباره وضعیت حمل و نقل این تیم هم گفت: وقتی خواستیم به ال‌کلاسیکوی سوپرکاپ برویم، بارسلونا با هواپیمای شخصی خود آمد و یک روز کامل در هتل ماند اما ما با قطار رفتیم و یک شب در هتل ماندیم. این صحبت‌های بازیکن رئال مادرید نشان از تفاوت زیاد دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید می‌دهد. البته که بارسلونا به عنوان برترین تیم جهان باید هم هزینه‌های بیشتری انجام دهد.