پایگاه خبری فوتبالی- خوشحالی گل محمدمهدی محبی با استقبال جالب توجهی توسط سپاهانیها همراه بوده است.
به گزارش فوتبالی، سپاهان در حساسترین بازی هفته توانست با دو گل از سد پرسپولیس در تهران بگذرد تا پاتریس کارترون برای چهارمین بار پشت سر هم به پیروزی برابر سرخپوشان پایتخت رسیده باشد.
گل نخست طلاییپوشان در بازی دیروز، خیلی زود و در دقیقه ۲ توسط محمدمهدی محبی به تور دروازه الکسیس گندوز چسبید تا سپاهان شروعی طوفانی در این مسابقه داشته باشد.
محبی اما پس از باز کردن دروازه پرسپولیس، به سبک همیشگی خوشحالی کرد؛ خوشحالی گلی که برای این بازیکن در بازی چادرملو اردکان و سپاهان در یزد حواشی زیادی داشت اما گویا محبی از این نوع خوشحالی منظور خاصی ندارد و دلیل وی علاقه به یک ستاره بسکتبال است.
استفن کری، ستاره بسکتبالیست آمریکایی است که این نوع خوشحالی گل که معروف به نایتنایت است را انجام داد و محبی هم با تقلید از وی، این نوع خوشحالی را انجام میدهد.
خوشحالی گلی که بین سپاهانیها محبوبیت خاصی پیدا کرده و پس از برد سپاهان در بازی دیروز، شاهد انجام این خوشحالی توسط سایر بازیکنان سپاهان و حتی هواداران این تیم هم بودیم.